Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 21. feb. 2024 i alle områder

  1. Nok en gang klinker du til med en fantastisk paint og nydelige bilder. Du må jo være fotograf som yrkesmann for dette ser helt strålende ut! 😎
    2 points
  2. Cockpiten kan en gjerne dele siden du spør, merk riktignok at radaren i cockpit mangler, så dette er ikke helt riktig i henhold til denne modellen av MiG-19, dette fungerer likevel da WT har innebygd radar i ''in game HUD'n'', håper dog det oppdateres etterhvert.
    2 points
  3. MiG-19 er gjerne en maskin som blir oversett når man snakker om historien til MiG - kanskje noe urettferdig, den var trossalt den første supersoniske Sovjetiske maskinen, og verdens første masseproduserte supersoniske kampfly. Men både lillebroren, MiG-17, og storebroren MiG-21 har satt større spor etter seg. Jeg syns dog personlig at MiG-19 er en kul maskin, som ikke helt fikk den oppmerksomheten den fortjente, den skal visstnok ha hatt både bedre akselerasjon og vært mer manøvrerbar enn Phantomen.
    1 point
  4. Majestic kjører egen fysikk motor i likhet med A2A, så dem er ikke avhengig av MSFS.
    1 point
  5. Holder på med å lære meg hvordan jeg kan sette opp en formasjonsflight i FS. Ikke helt enkelt så langt. Ser ut som om jeg må fordype meg litt i "Sky Dolly"
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...