Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 15. feb. 2024 i alle områder

  1. Så har en fått sin førstereis med MiG-19 i WT, et fly jeg egentlig hadde forventet å like, men nok ikke kommer til å bli en favoritt med det første. Nå kan det hende jeg har blitt bortskjemt av å fly MiG-21 det siste året, men føler samtidig en kunne forventet litt mer av lillebroreren, som kunne trengt både større våpenlast og mer ammunisjon, samtidig som den oppfører seg mindre sivilisert når en flyr raskere enn mach 1, f.eks. med at snuten helst vil peke ned om en ikke trimmer tilstrekkelig. Like fullt har maskinen sjarm nok, men evnene holder ikke helt når en møter fly med både bedre radar, våpen, chaff of flares, da må det nok mer til, f.eks. at vennlige fly skyter ned Amerikaneren jeg brukte opp alt av missiler og ammunisjon på, ute å treffe noe. Første tur ble med andre ord en svett afære.
    4 points
  2. Hei.! Svalbard ser ikke så verst ut tok nettop et bilde. Det er mørkt etter denne årstiden, men ok. Litt is innerst i fjorden er overkommelig.
    3 points
  3. Brunifiserte litt for foreløpig hjemmebruk:
    2 points
  4. Hovedterminal så godt som ferdig utvendig....
    2 points
  5. https://forums.flightsimulator.com/t/sim-update-15-beta-release-notes-pc-1-37-2-0-xbox-1-37-3-0-february-14-2024/629823 Nok en oppdatering uten det helt store, men kommer med noen nye ting som har med ground physics å gjøre. Ellers småfiks/forbedringer på avionikk og default fly.
    1 point
  6. Moved the iced water threshold up from 27cm to 72cm in order to limit the amount of wrongly frozen water in the world. Example: Swiss lakes, Norwegian fjords… Så lenge de skal bruke snødybde til å definere når det er is eller ikke så er det ikke naila. Men det er ser jo mye bedre ut enn det har vært. Jeg regner med at det blir klaging igjen når snødybden kryper under 72 cm og isen forsvinner fra Mjøsa 🤣
    1 point
  7. Måtte jo sjekke...Tromsø-Andenes ENAN metar; 23033G49, og Svolvær-Leknes ENLK metar;22040G65. Måtte jobbe litt ja!
    1 point
  8. 1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...