Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 18. jan. 2024 i alle områder

  1. Bli med i cockpiten på en tur over Stavanger og Sandnes før landing på Sola i solnedgangen. Du styrer hvor du vil kikke med telefon, tablet, mus, VR headset eller fjernkontroll 🙂
    4 points
  2. ENDU. Det finnes riktignok en grei utgave, men den trenger sårt noen oppdateringer og forbedringer. Flere av bygningene kunne også hatt bedre teksturer.
    2 points
  3. https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1GH_lBArFGdyXF9mKREOOXC1a7ZI6MqDa&usp=sharing Her er hvertfall et kart over handcrafted flyplasser i Norden. Alt som har custom 3d bygg. Av de større flyplassene mangler Kvernberget, Florø, Førde. Av mindre flyplasser får man bare se hva som mangler
    2 points
  4. Golden Age Simulations Stearman . Herlig nostalgisk, skikkelig stjernemotor-lyd, nydelig FM, behagelig kontrast til moderne reisemaskiner. Allerede en yndling i hangaren 😍 .
    1 point
  5. Hei, Har nå første versjon av Røst Flyplass ferdig og kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/67601/enrs-rst-airport Filen er stor siden jeg har laget nytt aerial imagery for hele øygruppen rundt Røst. Setter pris på tilbakemeldinger av alle slag, spesielt til ev. forbedringer eller feil som oppdages.
    1 point
  6. Skien og Notodden er begge der, under "GA" sorteringen, så med grønn markør
    1 point
  7. ENSN er også en flyplass som trenger oppgradering. Kjetil Håvan har gjort en god jobb med terminalbygget og MSG hangaren, men det er flere bygg som fortsatt er standard bygg. Jeg har sendt han underlag for de fleste byggene, men foreløbig har det ikke skjedd noe. Kanskje du kan kontakte han og høre om han ønsker noe hjelp.
    1 point
  8. Oops, oversett at jeg har lagt den til i mitt eget kart 😅🤣
    1 point
  9. Fort gjort, da var Ryzen 7800X3D, 32GB DDR5-6000 RAM og Asus B650 hovedkort på vei i posten. Kan gi denne nyheten skylden for bestillingen, men angrer ikke nå som det er gjort.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...