Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 16. jan. 2024 i alle områder

  1. Hei, Har nå første versjon av Røst Flyplass ferdig og kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/67601/enrs-rst-airport Filen er stor siden jeg har laget nytt aerial imagery for hele øygruppen rundt Røst. Setter pris på tilbakemeldinger av alle slag, spesielt til ev. forbedringer eller feil som oppdages.
    3 points
  2. Ja...men kan ane meg at timesbetalingen ville bli liten...:) Tør ikke tenke på hvor mange timer man har brukt på disse flyplassene og sceneriene. Men, man er jo lett å glede...får man en god rating og noen 5-stjerner på flightsim.to så er det meste glemt...:D
    3 points
  3. Bli med i cockpiten på en tur over Stavanger og Sandnes før landing på Sola i solnedgangen. Du styrer hvor du vil kikke med telefon, tablet, mus, VR headset eller fjernkontroll 🙂
    2 points
  4. Liten tur fra Muchen til Athen. Noen her som rakk å besøke Ellinikon flyplass mens den enda var operativ?
    2 points
  5. Golden Age Simulations Stearman . Herlig nostalgisk, skikkelig stjernemotor-lyd, nydelig FM, behagelig kontrast til moderne reisemaskiner. Allerede en yndling i hangaren 😍 .
    1 point
  6. For en som holder til rett utenfor Tønsberg, er jo dette fantastisk! Endelig er Slottsfjellet på plass 😊
    1 point
  7. Bærre lækkert! Var der ute for første gang sommeren 2021. og kjenner meg godt igjen, dette var imponerende!
    1 point
  8. Ja. 4000 serien har jo native støtte for Frame Gen. Mod-en, slik jeg har forstått det, lurer MSFS til å tro du har et 4000-seriekort, selv om du har 2000/3000 - og da vil Frame Gen være tilgjengelig i settings i MSFS. (En annen diskusjon, men teknologien er tilgjengelig for 2000/3000, men Nvidia vil ha oss til å kjøpe 4000. Man snakker mye om at AI skal bidra til enn mer bærekraftig verden. Men her har man laget AI-teknologi som kan gjøre at folk sitter lenger på skjermkortene sine, men Nvidia vil fortsatt at vi skal forbruke like mye som før... men, nok om det.. dagens rant!) Usikker på om trådstarter forsøker med MOD eller ikke?
    1 point
  9. Ja æ har fulgt litt med på utviklingen av denne modellen, og det har vært mange dyktige folk som har deltatt. Veldig god FM, og endelig mulig å «sideglide» m.m.
    1 point
  10. Nå ser jeg jo at du allerede har et kort fra 4000 serien så da skal vel ikke du måtte gjøre det med dll filene? Kan være det er jeg som misforstår, men ville prøvd og omgjøre og ta ut de to filene du har lagt inn i simmappen og prøvd igjen da.
    1 point
  11. Slo til på den, veldig fornøyd, den flyr jo helt nyydelig!
    1 point
  12. Fin maskin, hvor fant du den? Edit: Glem det, fant den.
    1 point
  13. Fantastisk, æ e søkkimponert 🤩
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...