Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 01. jan. 2024 i alle områder

  1. Ikke helt dum hun her, altså!
    1 point
  2. Dette er en mektig maskin. Husker jeg var på flystevne på Værnes sent 50-tallet (?) da en Vulcan kom direkte fra England og suste over oss. Og vi lot oss imponere av at den kom på minuttet HELT FRA England. Det vi ikke tenkte over var at den lå sikkert og sirklet ute i havet før den kom brølende.
    1 point
  3. Det fungerer veldig bra her nå, absolutt verdt bryet med å installere det.
    1 point
  4. Flyplassen Loe som ble lagt ned når Fagerhaug åpnet er nå gjenskapt med Asobo standardbygninger og en gresstripe på noe over 200 meter ved Loegarden i Oppdal: Kan lastes ned herfra: https://flightsim.to/file/66631/enlo-loe-airfield Hvis noen vil lage "terminalbygningen" i 3D hadde det vært litt kult. Her er taket, og her er rønna sett fra siden: https://www.opp.no/nyheter/i/Ry0EKA/audi-bommet-paa-nedlagt-flystripe
    1 point
  5. Nei, jeg leste ikke hele innlegget før jeg skrev mitt spørsmål. Da jeg så han nevnte en mod, så blei jeg så interessert i åvite hva det var, før jeg leste videre. Nå skal jeg se på youtube. 😀 Godt nytt år.
    1 point
  6. Hei kompis, problemet løst. Jeg har ikke installert Hasvik korrekt, da det ble gjort fungerte det etter oppskrifta, men takk for hjelpa!
    1 point
  7. Holder på å teste Fellowship'en med Frame Generation installert. Har skrudd alt til max, og får mellom 40 og 50 FPS på Flesland. Har tidligere hatt rundt 20 FPS med gammelt oppsett.
    1 point
  8. Dette er en freeware F-86F, som er konvertert fra FSX
    1 point
  9. Nå får vi det også... https://fselite.net/content/aurora-borealis-northern-lights-released-for-msfs/
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...