Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 10. mai 2023 i alle områder

  1. Noen kjappe fra JON13 og 14 fra Pajala til Luleå og tilbake.
    2 points
  2. I simmen og. Her er noen shots fra Lofoten, tatt i kveld, med live weather. Dårlig sikt på Leknes, men gikk akkurat.😀
    1 point
  3. War Thunders fysikkmotor har alltid vært knakende god, f.eks. eksiterer ammunisjon ''fysisk'' i simulatoren. Dette gjorde at for en tid tilbake ble panservognene merket med hull etter prosjektiler, rimelig nøyaktig der man ble truffet. Dette er relativt nylig videreført til flydelen, som gir et spennende utgangspunkt der en nærmest kan gi til kjenne hvilket kaliber man er truffet av, fra små 7mm hull og opp til de virkelig ødeleggende 20mm merkene i skrog og vinger. Er det noen andre simulatorer som f.eks. DCS som simulerer dette? Jeg liker det i alle fall.
    1 point
  4. Noen raske bilder fra DCS. - Har fått inn et par treff, men modellen ser mer skadet ut enn det jeg faktisk har gjort av skade. - Usikker på om han her planlegger å lande, eller om han fikk problemer med hydraulikk el. da bare det ene hjulet falt ned sammen med flaps, etter noen flere treff i venstre vinge. - Noen flere treff i kroppen og når den begynner å brenne velger piloten å hoppe. Mosquitoen består for det meste av tre og det skal ikke mange treffene til før den begynner å brenne. Her har også piloten blitt truffet.
    1 point
  5. Nei, dessverre, DCS fikk en ny og mye mer avansert "damage model" for warbirds i 2022 - den kalkulerer skade på flyet utfra hvor kulene treffer, slik at ei kule kan f.eks gå tvers igjennom uten å treffe noe viktig, mens ei annen kule tar ut en viktig komponent i motoren - men rent visuelt er det ikke like detaljert. Skal se om jeg kan ta et par screenshots.
    1 point
  6. Nice! jeg får ikke sett på linken da jeg ikke har facebook. Skulle gjerne gått for 6DOF med en gang jeg også, men det var ikke lommeboka enig i. 😂
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...