Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 12. april 2023 i alle områder

  1. "Eksponeringsterapien" står stand, og 2 påskedag fant jeg endelig tid til å ta en ny runde på Vatsim. Delivery og Ground var online i Bergen (virker som om Flesland ground er aktiv hele tiden 😄 ) men ikke noe mer enn det. Ture ngikk med som WIF10M med Q400 til Sola, hvor en EZY-maskin var på vei ned mot 18 (jeg landet på 10 grunnet gusting 38 knuter på cirkus 120 heading). Tok litt piruetter ute i sjøen og avsluttet med en visual approach i heftig vær. Dett var dett.
    4 points
  2. Fem kjappe fra en liten prøvetur med F50 fra Arlanda til Mariehamn som HP0281 før jeg våger meg å ta den med på Vatsim
    2 points
  3. Klarte ikke la det være jeg heller, hehe:
    2 points
  4. Hva slags livery du flyr med spiller ingen rolle. Andre VATSIM-brukere ser riktig livery om de har modellen selv og ut fra ICAO airline-kode og modell du har oppgitt til VATSIM at du flyr.
    1 point
  5. Note: To remove various objects on the airport, go to “drzewieckidesign-airport-eetn-tallinn\scenery\Tallinn Airport MFS” and rename the following files: • Remove Static Aircraft: EETN_STATIC.BGL -> EETN_STATIC.BGL.bak • Remove Parked Cars: EETN_CARS.BGL -> EETN_CARS.BGL.bak • Remove 3D People: EETN_PEOPLE.BGL -> EETN_PEOPLE.BGL.bak • Remove Static VDGS stands (recommended if you use GSX): EETN_VDGS.BGL -> EETN_VDGS.BGL.bak Note: To remove static aircraft, rename the file at “drzewieckidesign-airport-epkk-krakow\scenery\EPKK Krakow MSFS\EPKK_Static.BGL” to “EPKK_Static.BGL.bak”.
    1 point
  6. Legger ut enda et spørsmål i samme tråden her, så det ikke blir overflod Jeg har skjønt at modellering av andre fly er en svakhet når det kommer til Vatsim. Ikke at det betyr så voldsomt mye for meg, men har dog et lite spørsmål relatert til dette. Jeg ønsker å ta noen flighter med noen selskaper som det dessverre er lite painter for. Flytypen stemmer, men ikke bemaling dessverre. Vil det da si at det ikke spiller noen trille om tailnumber og selskap jeg logger på med ikke stemmer overens med painten jeg faktisk flyr med? Dette kunne vært kjekt å vite mtp norske GA-fly også hvor det ikke er så voldsomt mange repaints for XP Altså, jeg ønsker å fly charterflyvninger med Metroliner og North Flying basert i Aalborg rundt i Skandinavia. Jeg har metroliner, men ingen North Flying repaint. Så jeg bare velger en generisk paint og logger meg på som North Flying XXX og flytype SW4? Tor-H
    1 point
  7. Tusen takk for Tjeldsundbrua, med omegn 🤩
    1 point
  8. Vakkert. Håper vi får den i Widerøe eller Varangfly.!!!
    1 point
  9. DD har virkelig naila nattbelysningen innvendig! Et eksempel til etterfølgelse
    1 point
  10. Stemmer! Var vel ikke verdens største nøtt dette her!
    1 point
  11. Duxford er fortsatt stedet for warbirds..
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...