Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 03. april 2023 i alle områder

  1. For de som har etterlyst Tjeldsundbroen så er det ikke lenge igjen før første versjon er klar (gjenstår fortsatt noen detaljer). Blir et scenery som er støtte til Evenes flyplass. Hvis det er landemerker og andre viktige ting i området som man bør få med etterhvert så er det bare å tipse. I første omgang kommer broen siden den sees godt under innflygningen til RWY 17 på Evenes.
    8 points
  2. Jeg legger ut ny link til en ny Alpha v.2 Her er iallefall bygningen ferdig, på et vis. Mangler noe lys i hallen og småtteri rundt. Det ble noe ødelagt etter SU12 kom, så jeg måtte reparere en del etter den updaten. Shit men... Sånn ca. bør det se ut hos dere iallefall. Det er iallefall mer flybart dit nå da. kjh-enls_alpha 2.zip
    7 points
  3. Jeg vet ikke akkurat det heller men... Mer om at det er litt amatørmessig av meg heller. 😂
    1 point
  4. Takk! Blir spennende å se om F-16 kommer også.
    1 point
  5. Ok, takk for tips. Får sette det på listen...:)
    1 point
  6. Takk for tips - tenkte jeg skulle generere dette helt på nytt, og da er forh.vis dette problemet borte.
    1 point
  7. DY, SK og WF er alle vanlige på alt fra 27-30. WF parkerer vel en sjelden gang også på vestsiden av terminalen, men er sjeldent så fullt der. Det er meg bekjent kun straight push på ENEV, ikke sikker på stoppunkter da jeg ikke ser noe markeringer på dette på flyfoto. Widerøe Ground Handling er eneste ground handling selskap på Evenes. Mener det kun er fuel trucks der ja 😁
    1 point
  8. Hadde samme problem på fornebu med water exclusion. Måtte lage polygon på nytt og velge lake istedenfor ocean, mulig de har gjort noe endringer ift hvordan sjøen klassifiseres.
    1 point
  9. Fant ut hvorfor Scenery editor lugger. Man må bare passe på at noen av vinduene ikke går utenfor skjermen. Som de fort gjør når du flytter de rundt. (nei, jeg har ikke verdens største skjerm). Jaja, man lærer noe hver dag. Polygon Water exclusion er fortstatt en issue, og det er jo litt synd.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...