Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 23. feb. 2023 i alle områder

  1. I 2006 var jeg så heldig å få være med "Flygande Veteraner" i sin vakkert restaurerte DC-3 i fargene til SAS "Fridtjof Viking" , SE-CFP. Flyturen gikk fra Bodø, videre over Gildeskål, Meløy og Beiarn, bortom Børvasstindene og landing tilbake i Bodø. Et artig minne, og i dag gjorde jeg samme turen i MSFS.
    5 points
  2. Takker å bukker 😁 , har hatt ideen ei stund, men det var først nå som DC-3ern endelig ble bra nok til å gjennomføre. Ekstra artig var det at jeg husker godt både lyder og flyfeelingen, og at flyturen forløp veldig likt den i 2006 ☺️ .
    2 points
  3. En herlig, nostalgisk bildeserie. Likte godt sammensetningen av MSFS foto og real foto 👍
    2 points
  4. Jo mere jeg tenker over det, jo mere imponert er jeg over at dette er FREEWARE. Jeg ville forresten blitt imponert selv om det var payware. Henrik fortjener en statue.
    2 points
  5. Altså samme DC3 som er tilgjengelig i MSFS, men med Duckworks modifisering . Har hatt en lengre pause fra DC3`ern , da den ene oppdateringen etter den andre gjorde modellen "ubrukelig" hos meg. Savnet den gamle kjerra såpass at jeg tok sjansen på en ny flight med nyeste Duckworks enhancement , og nå ble det andre boller. Trim, motorhandling og flyfeeling er "spot on", så nå var det bare herlighet å ratte denne legendariske godbiten
    2 points
  6. 2 points
  7. Flydd Færøyne til Oslo i kveld.. Her er Orbx OSL på kveldstid
    1 point
  8. ..........😲 oooops, vi fløy jo bare lavt og sakte 😎. Neida, flyet var/er i god stand, og noen ganger må man bare legge bort alt av tanker om hva som kan gå galt. Turen var en opplevelse av lyder, vibrasjoner, lukt og entusiastiske passasjerer 😊
    1 point
  9. Nå jeg skal si at jeg nesten var med på den flighten der men feiget ut da flyskrekken tok overhånd? 😅
    1 point
  10. 1 point
  11. Hos meg er det omtrent likt kanskje litt bedre Jeg kjører låst på 30 TAA
    1 point
  12. Dette var en annen feil - som gjorde at man kunne lande med ski på hav som tilsynelatende var isfritt.
    1 point
  13. 1 point
  14. Ja det er viktig å holde simmen oppdatert hele tiden. Men jeg foretrekker å starte oppdateringen etter at jeg har flyttet eller endret navn på Community folderen først. Siste oppdatering startet automatisk. Noe jeg ikke ville. Fikk satt den på pause, men den lot seg ikke starte igjen uten å gå vi Xbox i MS Store. Der kunne jeg til gjengjeld fjerne krysset for automatisk oppdatering. Men det var et styr å finne hvor jeg kunne gjenoppta oppdateringen. Fant den tilslutt, og kunne fortsette oppdateringen der den slapp. Skulle bare ha vært for uten å måtte gå inn i MS Store for å gjøre det.
    1 point
  15. Vi er nu tæt på med Global AI Ship Traffic Real Time, som bliver det officielle navn, og samtidig Global AI Ship Traffic V4.0 med bgl ruter. Screenshot af User Interface udviklet sammen med AIG og Fleetmon.com Der vil som sædvanlig være masser af nye skibe f.eks. adskillige US Coast Guard modeller, men også nogle af de norske skibe som vi havde glemt at få flyttet til MSFS vil være med igen. Jeg skal nok informere her omkring, hvor de nye versioner kan downloades, men Flightsim.to bliver helt sikkert ikke det sted vi lancere... Den seneste version 3.0 kan stadig findes her: https://flyawaysimulation.com/downloads/files/24877/msfs-ai-ships-boats-global-traffic/ Flyawaysimulation sagde i går at de vil forsøge at øge deres hastighed også for ikke premium medlemmer, så lad mig høre eventuelle erfaringer.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...