Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 05. feb. 2023 i alle områder

  1. Da har jeg endelig fått motion sim'en i hus! Endte opp med DOF Reality. Kun 2 degrees of freedom for øyeblikket, roll og pitch, men disse er såpass modulære så det kan lett oppgraderes. Veldig DIY for øyeblikket. Ikke den peneste look'en i verden, men prøver å få funksjonaliteten på plass først. Så langt har jeg fått testet den litt med forskjellige konfigurasjoner. Følelsen den gir kombinert med VR er fantastisk! Dog, kreves endel tweaking i Sim Racing Studio for å føles riktig. Her en en video hvor jeg tested simmen i litt dårlig vær. Ble fort litt skummelt, men det fikk definitivt øynene mine opp for at jeg må fly mindre reckless fremover. Skranglingen som høres er ikke fra simmen, men fra midlertidige objekter jeg festet for å teste balanse. De hadde noen løse skruer.
    1 point
  2. planlagt lansert 1 års dagen. Ser ut til være hva man forventer til den prisklassen https://fsnews.eu/inibuilds-announce-antonov-an-225-for-msfs/ 1t 10 min ca https://www.twitch.tv/videos/1725146227
    1 point
  3. Reutsjekk på Twin Otter. Utføres ved landingsrunder i Resolute Bay CYBR langt nord i Canada. -37 grader og første gang jeg har sett "ice crystals" på metar. XP11.
    1 point
  4. Hadde samme problem. Selv med strøm til huben ga det samme problemet du beskriver. Best å ikke bruke. Vurderer selv å kjøpe en pci express usb socket. Alt er mye tryggere når man kjører usb direkte i hovedkortet. Problemet med å bruke en hub er at du plugger flere enheter som i praksis går i den samme usb porten. Det funker greit for lette ting som mus, tastatur, webcam etc, men for mer heavy stuff som en motion simulator,kan det oppstå problemer.
    1 point
  5. God kveld. Utviklingen fortsetter her. I grove trekk så har jeg korrigert litt på taxebaner ved terminalen, lagt til flere stands, laget custom bakke-merking for nummerering av stands + div annet merking på asfalten, fått på plass fuel-siloene ved sjøflyhavna. Har også gjort mye forbedringer på 3D modellene samt tatt en skikkelig runde med dynamitt og gravemaskin rundt omkring hele flyplassen. Har både glidebane og localizer på 06 og 24 med denne versjonen, dersom noen skulle hatt problemer med forrige Tilgjengelig her ENFB - Fornebu Airport » Microsoft Flight Simulator
    1 point
  6. Foreløpig er det ca 10 stk som har lastet ned og begynt testing. Har fått 2 tilbakemeldinger, og det er bare småplukk: Ting som flyter litt i lufta og må høydejusteres, bygninger som mangler osv. Performance er super!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...