Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 30. des. 2022 i alle områder

  1. Godt Nytår fra Danmark Vi har netop lanceret version 3 af Global AI Ship Traffic på flightsim.to flightsim.to Global AI Ship Traffic GAIST ULTRA V3 og på flyawaysimulation flyawaysimulation.com Global AI Ship Traffic GAIST ULTRA V3 I forhold til tidligere versioner er der flere skibe - lidt over 900 unique modeller og omkring 1800 når repaints inkluderes. Der er flere ruter og mere trafik, men primært er pakkens ruter nu opdelt i regionale pakker, hvilket specielt skal hjælpe brugere, der har oplevet at sim fryser ved opstart af en flyvning. Antallet af trafik bgl filer har for nogen givet problemet, så nu kan du nøjes med at installere den eller de regioner som er relevant for din flyvning. Samtidig er den nye pakke forberedt for at vi i samarbejde med Alpha India Group og fleetmon.com snart lancerer en real time version af Global AI Ship Traffic. Som en lille teaser for real time er her to billeder fra Vejle Havn i simulator og virkelighed...
    10 points
  2. Etter å ha ergret meg over ASOBOS helikopterversjoner, tok jeg steget over i "The FlyInside Bell206", og har endelig fått noen timers trening i å håndtere disse roterende vingene. Skal på ingen måte påstå at jeg er observert i elegante bevegelser, men jeg klarer faktisk å forflytte meg dit jeg setter meg som mål. Må også innrømme at det tok noen timer med justeringer av akser og tankegang. Fremdeles gjenstår det mye trening, og spesielt landingene er utfordrende, men du verden så artig det er å innta en helt ny dimensjon i aerodynamikken 😁
    3 points
  3. Sånn går det når man aldri lærer. Dumper inn i et prosjekt i et område jeg er i til daglig. Plutselig "må" jeg modellere opp hele Steinkjer by, med kaier og stuff. Men det går jo ikke pga tid. 😭😩 Så jeg må finne noen kompromiss. Har kommet til noe texturering i det minste. Men det er en del feil og mangler enda. For å si det mildt. LoL! Problemet er at i Steinkjer er Bing kartdata sikkert 15+ år gamle, så det er håpløst mye verre. Men Steinkjer helipad blir etterhvert..... Jeg er helt Nasi på å holde polycount nede. Så det blir en del bruk av LOD modeller i dette prosjektet også.
    3 points
  4. Tusen hjertelig takk Henrik. Hadde en innflyvning mot Molde for ikke så lenge siden. Jeg kom vestfra inn fjorden og fløy gjennom lavt skydekke på ca 2.500 fot. Akkurat i det jeg kommer gjennom dekket og skal flytte fokuset over på rullebanen, ser jeg plutselig Hurtigruten gli under meg med autentisk kjølvann og skorsteinrøyk. Det var faktisk et av de mest unike øyeblikkene jeg har opplevd i simulatoren. For en fantastisk addon! Så tusen takk for innsatsen. Vi setter ufattelig stor pris på det 😊
    3 points
  5. Du må legge inn scenery for de stedene du flyr til. Hvis ikke blir alt bare vann. Bruk installeren som du finner i hovedmappen til x-plane.
    1 point
  6. God jul og godt nyttår, spesielt til admin! Vi liker oss her inne
    1 point
  7. Lagde en liten snutt av innflygning og landing på RNW 32 med det flotte scenery'et til Stig Togstad👍 Sørkjosen lufthavn er min nærmeste flyplass som jeg bruker fra tid til annen..
    1 point
  8. Er jo mulig å unngå islagte fjorder ved å sette været selv, her et eksempel fra Molde med valg snow, og precipitation=0.
    1 point
  9. Helt enig, denne flyplassen med sine spektakulære omgivelser er blitt en perle i simmen, tusen takk til Togstad. Et "must" mellom Tromsø og Alta, og ellers et glimrende sted å fly seilfly ( spesielt i nordavind ) !
    1 point
  10. Han gjør ikke alt etter boka, men lage videoer, det kan han
    1 point
  11. Sørkjosen er blitt veldig fin! Og fjordene nordpå er mye mer isfrie og realistiske nå. Men innerst er det fortsatt mulig å lande på isen.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...