Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. des. 2022 i alle områder

  1. Sjekket hardware maintenance manual her: https://pcsupport.lenovo.com/no/en/products/desktops-and-all-in-ones/5-series/ideacentre-gaming-5-14iob6/document-userguide Det sitter antakelig en 1000GB m.2 SSD under kjøleribben her. Ser ikke ut som du har flere ledige m.2 slotter, så da er alternativene dine for utvidelse enten en vanlig harddisk eller en 2.5" SATA SSD som plugges i som en vanlig harddisk.
    1 point
  2. Vpilot funker som bare juling for MSFS.
    1 point
  3. Det går jeg ut ifra. Er kun med live weather du får islagte fjorder.
    1 point
  4. Helt enig, denne flyplassen med sine spektakulære omgivelser er blitt en perle i simmen, tusen takk til Togstad. Et "must" mellom Tromsø og Alta, og ellers et glimrende sted å fly seilfly ( spesielt i nordavind ) !
    1 point
  5. Uforskammet flotte bilder 🤩. DCS holder koken, men æ falt av lasset. Det ble alt for tidkrevende å lære å fly modellene skikkelig, og etter at MSFS satte seg, har jeg mer en nok å holde orden på. Kanskje kommer jeg tilbake en gang, når jeg blir gammel nok 😎
    1 point
  6. En rask sjekk etter "Black Birds" oppdatering av Cessna 310 (MILVIZ)....... Fremdeles førsteklasses
    1 point
  7. https://www.flightsimulator.com/microsoft-flight-simulator-celebrates-10-million-pilots/
    1 point
  8. Hei! Nedre Glomma scenery tar for seg strekningen Fredrikstad til Askim langs Glomma. Samtlige bruer og største industrier er lagt inn. Søk etter "Glomma" på flightsim.to for nedlasting. Utfordring nr 1: Fly under alle bruer, Utfordring nr 2: Fly under alle bruer i skumringslys. Utfordring nr 3: Fly under alle bruer natterstid.
    1 point
  9. Tror ikke jeg kommer til kjøre noe ekstra vær i MSFS. Kommer til å forsøke å holde simmen mest mulig clean, bortsett fra noe fly og flyplasser.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...