Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 27. des. 2022 i alle områder

  1. Helt enig, denne flyplassen med sine spektakulære omgivelser er blitt en perle i simmen, tusen takk til Togstad. Et "must" mellom Tromsø og Alta, og ellers et glimrende sted å fly seilfly ( spesielt i nordavind ) !
    8 points
  2. Da er versjon 1.2 av Stig Togstad sitt glimrende Sørkjosen lagt ut på flightsim.to: https://flightsim.to/file/42060/ensr-srkjosen Denne har så mange nye elementer at det nesten er som et nytt scenery. Flyplassen og omgivelsene rundt er fantastisk gjengitt!
    2 points
  3. På selve Julaften kom det nok en godbit til DCS for oss som er svake for Svensk kald krig. Mod-gruppa BAAS Dynamics slapp da deres SK60B mod, og det beste av alt, den er helt gratis. SAAB 105 startet som et prosjekt som var tiltenkt både en sivil og en militær rolle. SAAB ønsket å tilby sivile kunder en liten og rask jet-maskin, men interessen fra kundene uteble og SAAB gikk videre med et prosjekt myntet på militæret. SK60, som maskinen ble hetende i Svensk tjeneste, har vært det Svenske luftforsvarets hoved-trainer siden den ble introdusert tidlig på 60-tallet, men den ble også eksportert til Østerrike, som også brukte den som et lett-angrepsfly. Det er mye bra å spore i denne første utgaven av BAAS sin SK60, noen grove kanter er det, og textures osv. er ikke helt opp til par med de fullverdige modulene, men den er absolutt verdt en titt. BAAS Dynamics SK60 kan lastes ned her, for de som ønsker å teste den.
    2 points
  4. Vil benytte anledningen til å ønske alle brukere en riktig god jul og takke for at dere er her og bruker forumet og deler gode historier og nyttig info. En del av dere har også støttes oss økonomisk med faste doneringer og noen større enkeltbeløp, og det takker vi for. Tidligere år har vi spurt etter støtte, men det har vi ikke fått til i år. Til dere vil jeg rette en særlig og stor TAKK! Fortsett å dele deres opplevelser fra alle de forskjellige simulatorene også i fremtiden! God jul
    1 point
  5. Er jo mulig å unngå islagte fjorder ved å sette været selv, her et eksempel fra Molde med valg snow, og precipitation=0.
    1 point
  6. Uforskammet flotte bilder 🤩. DCS holder koken, men æ falt av lasset. Det ble alt for tidkrevende å lære å fly modellene skikkelig, og etter at MSFS satte seg, har jeg mer en nok å holde orden på. Kanskje kommer jeg tilbake en gang, når jeg blir gammel nok 😎
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...