Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 02. des. 2022 i alle områder

  1. he he, artig hvor ting forandrer seg.
    2 points
  2. Som hvert år kommer det stadig nye fly inn i War Thunder universet. Årets desemberupdate er intet untak. Denne uken ble det annonsert at flere fly i samme generasjonsklasse som F-14, som kom i høst, er på vei. Først ut er A-6E Intruder, som blir tilgjengelig som et premiumfly, altså det kan kjøpes, i motsettning til de generelle flyene som låses opp gjennom å tjene poeng i simulatoren. Mer info om hvilke fly som slippes kommer de neste dagene og ukene.
    1 point
  3. Etter litt Harrier-flyvninger, holdt jeg på å glemme at vi har en litt mer moderne måte å drive carrier-ops på 😁
    1 point
  4. Jeg kjøpte denne kun med tanke på helikopter. Modellene av riggene og båtene er rimelig basic, men gjør for så vidt jobben. Om du vil ha nøyaktig pinpoint hvor riggene står så er det i for seg en grei pakke. Jeg forventet kanskje noe bedre..
    1 point
  5. Hejsan! Ja nei jeg spekulerer som sagt når det kommer til knappene. Ville trodde de skulle vært belyst selv, men ville vært merkelig om Asobo ikke klarte å fikse noe slikt etter to år haha! Men hvis du kun nylig har gått til King Air så er det jo mulig de har bugga det nylig. Er de av på nattflyging også? Ang AP'en så har det visstnok vært en lyd der før, men den er borte nå. Tenker hele greia er bugga da -- og har vært det i over et år! Den analoge moden for King Air'en har etter det jeg forstår ikke noen av disse problemene. Der har AP disconnect en -veldig- unik lyd, og alle AP-knappene er belyste.
    1 point
  6. Synes absolutt litt interiør gjør seg, her feks EGAA-EBBR.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...