Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 06. nov. 2022 i alle områder

  1. Neste uke får vi omsider seilfly og helikoptre samt Sim Update 11. Her er noen innsikter i hva vi kan forvente. Seilfly Og helikoptre:
    5 points
  2. Hei, For de som har savnet Sandnessundet bro under innflygningen til Tromsø: https://flightsim.to/file/43320/troms-scenery-pack-entc
    3 points
  3. Hmm...ja jeg bruker ikke det sceneryet. Noen som har en idé for en quick fix? Regner med jeg kanskje kan lage et polygon over som fjerner den broen og prioriterer min. Men må ha noen som kan teste hvis jeg finner en mulig løsning..:)
    3 points
  4. Har gått og tygget på dette lenge. PC'en som jeg til nå har brukt, er fra 2012. Det var definitivt tid for utskifting nå. Etter et par dager med konfigurering (har satt opp simulatoren helt fra bunnen av) er jeg endelig operativ på nytt system. Og hvilke forskjell i ytelse 😁😁😎! Dette er en helt annen verden. Alt glir smørlett med alle slidere makset ut til ultra. Lastetiden på simulatoren gikk fra rundt 15 minutter til ca 2 minutter. Når det gjelder grafikkortet, så landet jeg på et 3090 kort. 4090 var vurdert, men dette er tross alt ca 10 000 kroner dyrere enn 3090 kortet. Jeg har valgt en 850W strømforsyning med tanke på senere utskifting til 4090 eller kraftigere kort. Så har jeg valgt en buet Samsung 34" Odyssey skjerm (3440x1440). Er superfornøyd så langt.
    1 point
  5. Det løste seg ved å laste ned ENBO på nytt 🙂
    1 point
  6. 1 point
  7. Jeg var så heldig å få sitte i cockpit på SK338 (737-800-LN-RRE) den 31 Oktober. Det er mange år siden jeg sist satt i cockpit hos SAS, og var en flott opplevelse. Siden jeg klarte å glemme mobilen på flyet fra Tromsø i forrige uke, så ble det dessverre ingen bilder. Mobilen ble funnet i Bodø, så den har jeg og hentet på Sørkjosen lufthavn i kveld. Jeg har i dag flydd ruta vi fløy så identisk som mulig. Været var også noenlunde det samme som på Mandag. Jeg lærte også at de ofte "shortcutter" SID og STARS for å spare tid og drivstoff.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...