Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 16. okt. 2020 i alle områder

  1. En liten juvel det her, fint område rundt og😃
    2 points
  2. Etter frustrasjon med kun å ha en mappe «Community» med innhold startet jeg i går efta med et program som kan linke MSFS innhold fra andre disker eller områder. Vi kan nå bruke valgfri trestruktur for hvor vi plasserer pakkene. Programmet vil automatisk finne dem og vi kan sette dem inaktive ved å krysse av Planer om funksjoner for legge inn informasjon om pakkene som vi har hentet et eller annet sted på internett. Dvs beskrivelse url og bilde. Er det noen som er interessert med å bidra med testing og funksjonalitet? Nåværende versjon skal være kjørbar med å sette og oppdatere linker i «Community» mappen. Benytter symbolic API og det er krav om admin rettigheter for å kjøre programmet.
    1 point
  3. Ja, til at MS2020 tilbyr 737-800 NG. Flyr akkurat nå innover Norskekysten etter å ha forlatt Danmark i P3D V4.5. Dette en flight fra Alicante til Gardermoen. Utrolig stabil og flott simulator. Tar jeg utvendig view og tenker på hvordan dette kan bli blir jeg helt matt. Må vel belage seg på å se et år frem i tid men da har man noe å se frem til. Flyr forøvrig online i Virtual Norwegian som jeg også håper kommer på banen etterhvert. De gjør nok det.
    1 point
  4. Jeg kan konvertere AoN bygninger for deg i helgen hvis det er av interesse, @Kjetil Garpestad?
    1 point
  5. Regner med @Geir Teigoordner utviklerstatus på deg så du får redigert 1.ste innlegg
    1 point
  6. Versjon 1.3.4 er nå ute med endel ny funksjonalitet: New Features: - Airports from the MSFS database - SQLite database - More aircraft info : max. payload, max. pax, range. - Increased search radius for mission - Medium range missions - Multi-pilot profiles (career mode and sand box mode) - Tracking tab is improved with passenger & aircraft icons (now green led if the number of passengers your aircraft can load matches the mission). ________________________________ Fløy to oppdrag i går og alt fungerte feilfritt både i Neofly og med MSFS. Jeg startet på Gardermoen og har planer om å fly meg nedover Europa via missions (og kanskje videre ned til Afrika). Fløy fra Gardermoen til Rygge, og videre til Torp, så det er langt igjen 😄
    1 point
  7. Har flydd litt på ENBR i dag - godt jobbet Kjetil!👍 Herlig for en gangs skyld å kunne se sloped runway i simulator på Flesland 😊
    1 point
  8. Takker............ sjekker litt senere ;-.)
    1 point
  9. Du har jo bidratt bigtime opp gjennom åra også Andrew, så på tide du får tid til å fly litt også. 🙂
    1 point
  10. Takk til Sondre, som lot meg bruke hans prosjekt, og noen modeller for å ferdigstille mitt Henning Bush airstrip prosjekt. Det gikk raskere takket være det som allerede var gjort der! 🙂 Flystripa ligger nå på flightsim.to https://flightsim.to/file/1737/bush-airfields-of-norway-henning Nå ser jeg at noen ikke får opp strømpålene på mitt Røra Svarva scenery. Jeg trodde jeg brukte generic master fra default MSFS, men mulig jeg ikke har gjort det, og i så fall gjort feilen i god tro. Det må jeg fikse. Noen andre som kan bekrefte at de ikke får opp strømmastene på mitt Røra Svarva scenery, så bare si fra, så jeg kan få bekreftet det. 🙂 Håper dere liker den.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...