Gå til innhold

Så dauen i auan.


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Testet den nye utgaven av Milviz Huey,  og strevde med autorotasjon og litt taktisk flyvning rundt flystasjonen,  da æ deiset litt brutalt i bakken . Pang,  så befant æ meg plutselig i atmosfæren  ???  Ikke visste jeg at simulatoren også simulerte at vi kom til himmelen når vi krasjet.  Det rare var at jeg fortsatt befant meg i Huey`n,  i ukontrollert tumling på vei mot landjorda igjen !?  Heldigvis fikk rotoren tak igjen da lufta tyknet,  men neste sjokk lurte nede på flybasen .  Der var det full fyr og masse røyk,  og mye som tydet på krasj-scenario.  Landet i nærheten,  og kunne betrakte min egen undergang  :o ......  lurer på om æ har godt av denne simulatoren !?!?

 

hxT8bVI.jpg

 

XJvwe24.jpg

 

2LfHPze.jpg

 

GAY0ipZ.jpg

 

k4DJ0wy.jpg

 

Ej98ID1.jpg

 

FqV6uKV.jpg

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Lyden er veldig bra,  det samme kan sies om flight.mdl.  Helikoptersimulering har vært og er en utfordring i P3D3,  men denne klassikeren er langt på vei temmet.  Med finjusterte pedaler,  throttle og stikke,  er underholdningsverdien meget bra :) .  Og lyden fra "tower view" er til å få gåsehud av  !

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...