Gå til innhold

IPPC WAP


Anbefalte innlegg

Det var ikke med vilje vi la den ned, for å si det slik. Vi var i en situasjon hvor IPPC var ustabil, det var rett og slett for mange som brukte IPPC i forhold til den serveren som vi hadde den på.

 

Vi kjører nå på to servere, med en clusterboks på toppen, etter at vi la om har vi ikke hatt nedetid, stabiliteten er med andre ord gjenopprettet.

 

Men, den løsningen støtter ikke wap, i grunnen er wap dødt, du får vel ikke kjøpt mobiler med wap lenger. Så da forsvant barnet med badevannet, for å si det slik.

 

Men, vi har planer om å lage en IPPC lettversjon, som ikke har alle "bells and whistles", og som enkelt kan åpnes i en hvilken som helst internett leser på mobil. Men ikke spør om når riktig ennå, vi vil se en stabil baseline på det vi har først.

 

En annen fordel med omleggingen vi gjorde er at IPPC nå støtter langt flere nettlesere, før var det stort sett bare IE og Opera som var brukbare, det er det ikke lenger.

 

Mvh,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Både gledelig og synd å høre på samme tid! Men man vil vel heller ha stabilitet, enn smarte funksjoner for de som ikke er ved PCen, den ser jeg :) Og sånn forresten, jeg har brukt IPPC med Firefox i årevis, aldri opplevd problemer med det, bortsett fra ting som kommer fra IPPC's side, selvsagt (oppdateringer, serverkluss, etc).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...