Gå til innhold

Noen som vet hva de slipper ut her?


Simen Elvestad

Anbefalte innlegg

Det er vel forholdet mellom lufttrykket og luftfuktigheten rundt vingeprofilen som til sjuande og sist er den skuldige. At folk kan finne på å laga konspirasjonsteoriar om at myndigheitene forgiftar dei via fly er jo faktisk meir forundrande tykkjer eg :)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Stian Tørnquist

Kald luft kan holde på mindre fuktighet enn varm luft. Trykkfallet over vingen fører til en avkjøling av luften. Når den relative fuktigheten i dette tilfellet er høyt i utgangspunktet, fører det lille temperaturfallet til at det dannes kondens. Lufta når sitt duggpunkt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei Timmy, det indikerer bare hvor gode regjeringene/militæret har blitt til å skjule chemtrails. Det ser nesten helt naturlig ut, og bare de aller skarpeste ser at det er Aslak som har trykket på knappen.

 

Concorde ble jo forresten som kjent utviklet med mye militær teknologi, og den offisielle historien var å fly PAX i 2x lydens hastighet, og 3,5 timer London-New York. Men dette er det vel bare de aller mest naive som tror på. Den reelle hensikten, og det flyet egentlig ble brukt til, var å slippe ut store mengder chemtrails i svært lav høyde, noe som skal være langt mer effektivt!

 

Som avslørt bla her;

 

concorde.jpg

 

Det endelige beviset kjenner vi jo alle; "uheldige" omstendigheter førte til at en liten gnist satte fyr på chemtrails-utslippet, og resten er historie. Etter denne avsløringen satte man Concorde på bakken under dekke av å ikke være lønnsom... :crazy:

 

concorde2-404_684446c.jpg

 

Jeg syns du skal gjøre det rette her Aslak, og fortelle oss hva dette høyst brennbare giftige stoffet egentlig er? :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil tippe at flyet flyr inn i nye områder med varierende luftfuktighet. Der det er veldig fuktig avgir hele vingen kondens (og særlig rundt "dysene" som egentlig er armene som styrer flapsen), mens der det er mindre fuktig luft kommer det kondens bare rundt innerste del av vingen (som har en litt mer ekstrem vingeprofil og gir mer løft enn ytre del).

 

Motorene avgir også kondens, men i noen luftlag vil varmen fra motorene kanskje føre til at kondensstripene først oppstår noen hundre meter bak flyet og utenfor kamerabildet.

 

 

Det som jo er litt rart er at videoen er jo tydeligvis ikke tatt fra passasjervinduet på et tilfeldig passasjerfly (filmer jo rett frem fra et fly som ligger i formasjon med dette flyet). Som betyr at hvis dette hadde vært et "contrails"-utslipp så må det jo være et militært fly og dermed "noen av de slemme" som filmer dette.

 

Hvis dette faktisk er uomtvistelig bevis på en verdensomspennende konspirasjon, hvorfor skulle US. Air Force (eller hvem som nå måtte være ansvarlig) la den 22 år gamle britiske YouTube-brukeren "truth2theyouth" få tilgang på denne filmen??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er jo ikke noe U.S Airforce har gitt ut frivillig!

 

Det er noen utro tjenere som har skjønt hva U.S Airforce driver med, og derfor ar gitt videoen til "truth2theyouth".

 

Hvorfor tror du vi har obligatorisk "vaksinering" av barn i Norge? Det er en billigere måte enn å slippe ut chemtrails.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...