Gå til innhold

Simen Elvestad

Members
  • Innholdsteller

    326
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Simen Elvestad

  1. Pass på forsvarets kameraer! De ser deg og sender MP etter deg.. :cool:
  2. Snart descent til Grand Canaria, GCLP etter en lang flight med LN-RCN fra Gardermoen. Bli vel en retur etter noen capri sonne i varmen. :cool:
  3. Fyfela for noen Bilder! Må si jeg ble mektig imponert over Paulo Fernandes og Kristian Jørgensens bilder! Rått! :grin: Resten av gjengen har også levert fine bilder!
  4. Kl 23:33 Akkurat sett Bayern slå ut Real Madrid i CL. Meget fornøyd. :cool: COYG
  5. SAS287 ENGM-ENBR LN-RRG SAS7365 ENBR-GCLP LN-RRG
  6. Utrolig fint område rundt Gardermoen på det siste bildet. Ser jo ganske ekte ut. Bruker du noe spesielt for det? Er så voldsomt mye skog hos meg..
  7. Bare deler noen enkle bilder fra FSX, foruten A340'n som er i FS9. Taxing G -> N -> hp 01L Hvor befinner SAS albino LN-RPO seg? Akkurat landet på Heathrow en veldig lys dag, hehe.. Hvor er denne tungvekteren på vei ut av?
  8. Du får prøve deg på Bodø-Leknes-Røst-Bodø eller Bodø-Leknes-Svolvær-Bodø, dersom DAT flyr helt like ruter som WIF gjør/gjorde.
  9. Noen herfra som har vært ute på spotte-tur? :cool:
  10. Beklager misvisende overskrift, har endret den. Som noen skriver her, så er de misfornøyd med DAT. Selv er jeg ganske misfornøyd med å miste Widerøe til Lofoten. Det har vært en fast vane i 40 år, og jeg reiser ofte til Leknes. Personlig syntes jeg det er veldig trist. EDIT: Ikke det at jeg er 40 år eller eldre, men reiser til Lofoten meget ofte.
  11. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=630694#Post630694
  12. Hadde forresten vært lit kult om Fridtjof Nansen f.eks befant seg i Aden-bukta. Hadde vært kult å simulert oppdrag der nede. :cool:
  13. Jeg prøvde throttle på en annen spake, å da var den fin, så for dagens flytur så går det bare godt! Får prøve å rense den andre spaken litt senere.
  14. Da virker det! :grin: Ett siste spørsmål, som ikke omhandler Vatsim, men jeg bare utnytter posten jeg har laget. Jeg bruker NGX med Saitek Pro flight yoke, og throttelen er så siiiiiiiiinnsykt sensitiv! Hjelper ikke å stille sensitiviteten inne på 'Controls' i FSX.. Er nok å bare ta fingeren borti å gi litt kraft, så er det rett i full throttle. Enda jeg ikke har gitt så mye kraft på spaken at den går opp av ''låsen'' den står i. Noen som har vært borti det samme? Utrolig irriterende.
×
×
  • Opprett ny...