Gå til innhold

Noen som irriterer seg over Heatrow


Eirik - C Varvik

Anbefalte innlegg

LOL. De som skriver denne artikkeln kan jo i det minste få de faktiske opplysningene korekt. Først skriver de Boing777. Det skal vel være Boeing 777. Å til slutt er bildet vi ser på vg.bo ikke noe B777 men en Airbus. Boeing 777 har nemmelig ikke to små nødutganger over vingen, noe som flyet aktivstene står på har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra for idiotiske og korttenkte miljøvernere med hurrahatten GODT ned over ørene.
Det er vel litt sterkt, men å heller si at Greenpeace bruker totalt feil virkemidler er vel mer korrekt...Greenpeace har aldri vært gode i debatter,noe som desserrre fører til at de tar i bruk ulovlige virkemidler for å få frem sine poeng i stedet.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

[Det er vel litt sterkt' date= men å heller si at Greenpeace bruker totalt feil virkemidler er vel mer korrekt...Greenpeace har aldri vært gode i debatter,noe som desserrre fører til at de tar i bruk ulovlige virkemidler for å få frem sine poeng i stedet. [/quote]

 

Ikke et kick til Greenpeace som organisasjon, siden de faktisk har en del bra prosjekter på gang. Derimot synes jeg at virkemidlene de bruker akkurat her (samt f.eks. ved protester på Sellafield-anlegget) er så til de grader bak mål at det eneste jeg vet om som blir dummere er DFF, hoppestokk i minefelt samt NM i nitroglyserinristing.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...