Gå til innhold

Vetle Fosse

Members
  • Innholdsteller

    561
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Vetle Fosse

  1. Jeg vil påstå det finnes to løsninger på det: Den sier som sagt at du har installert noe til FSX som programmet ikke finner. Problemet ligger i at selv etter uninstall så blir ting som har blitt redigert tidligere, igjen i mappen, altså det forsvinner ikke og blir igjen i registeret til maskinen -En løsning kan være å finne disse filene (FSX.cfg, Scenery.cfg osv) etter uninstall og slette dem og ALT annet du finner til FSX. for så å installere FSX igjen. -Løsning nummer to kan være å gå gjennom Scenery databasen din og se om du finner navnet på de emnene som blir nevnt når du får feil, slette dem fra registeret og legge dem inn på nytt igjen etterpå. Her ville jeg prøvd å se hvordan det funker UTEN sceneriet installert for å se om det mangler noe i selve mappen.
  2. Hvis du har flyttet på noe i mappene som er registrert i FSX Scenery-database så kommer denne feilmeldingen opp. Type, du har registrert et scenery i FSX, og senere flyttet scenery mappen til ei annen plass, slettet det eller lignende. Da gjør det at FSX ikke finner sceneriet og du får den feilmeldingen
  3. Er det noe endring i fysikkmotoren til P3D? Jeg savner enda en simulator som klarer å gjøre det interessant å fly helikopter.
  4. Hei. Jeg er interessert i å fly mer helikopter på VATSIM, og da er jo luftambulansen en sterk kandidat til nettopp dette. Jeg har forstått det sånn at det finnes en VNLA men at denne ikke er oppe å gå enda? Det jeg er på utkikk etter er generelt sett hvordan NLA opererer. Hva slags begrensninger har de mtp. vær, og hvordan oppfører de seg sammen med den andre lufttrafikken (hvordan flyr man NLA på VATSIM?), hva slags landingsprosedyrer har de både på ulykkesstedet, og ved basene.
  5. Til meg selv for en annen gang så fungerer det nå ved at jeg endret SquawkBox til å kjøre i WinXP SP3 mode, og kjøre det som admin. I tillegg endret jeg ALLE innstillinger i SB Options til default. Jeg får ingen squelch lyd idet hele tatt nå men det er dog bedre en den lyden som var.
  6. nei, den lyden jeg hører skal ikke være der. Det er ikke normal squelch lyd, og den har tidligere hørt annerledes ut. tar man en finger på kontakt tuppen til høyttalere eller noe sånt, så er det "isj" sånn det hørtes ut hver gang noen starter en samtale og avslutter den.
  7. Hei. som tittelen sier er det ved utgående og innkommende radio meldinger en forvridd squelch lyd. Har sett litt på nettet om dette her, men ingen endelige løsninger så langt. Noen som har hatt lignende?
  8. søren, jeg sitter så veldig og venter på en fictional paint til PMDG
  9. er det rett og slett PMDG!? Please do tell
  10. Da får jeg se, som en av sørlandets kaptein sabeltanns menn, om jeg kan finne skatten imorgen. Satser på skiltingen er god Takk for tips!
  11. Hei, jeg skal tilbringe en god del timer på Schiphol flyplass imorgen og mener å ha fått med meg at det er en utkikkerplass på taket på et av terminalbyggene. Er det noen som kjenner til dette og hvordan jeg kommer meg dit. hadde vært kjekt å fått slått av noen timer der
  12. Den linken du refererer til er jo til FS9- Er det en registrert versjon av FSUIPC?
  13. Jeg har fløyet med Air China Flere ganger og jeg kan si at de holder god standard på sine fly (dette sier jeg meg tankte på at jeg fremdeles lever) selvom interiøret sikkert ble designet utenfor vår tidsregning, men jeg lever nå enda jeg. De har rimelig god service også de gangene jeg har fløyet med dem. Men er du en kar på rundt 2m som meg selv, så finnes ikke et eneste asiatisk selskap som er å ettertrakte med tanke på benplass. Riktig nok er Norwegian fremdeles det verste jeg har fløyet med med tanke på benplass >
  14. Jeg foreslår "just because" av Janes´addiction. veldig stilig til low level flygning med noe som flyr kjapt! http://www.youtube.com/watch?v=xoTzMAFetLs Briskeby- Hey Harvey Heros & Zeros - Strange Constellation Howl - Nineteenseventyfive Incubus- Admiration Incubus - Neither of us can see Muse - MK Ultra Placebo - The bitter end Placebo - Meds Placebo - Infra Red Jeg syntes de fleste her er stilige til lav flygninger i store hastigheter. Unntaket er kanskje Incubus´Admiration og Neither of us can see, hvor de lavere hastigheter med prop er tingen.
  15. da får jeg vel kanskje vurdere det da?
  16. jeg ville vært svært interessert i å bli med i VNLA, og returnere til vatsim når dette kommer opp, men jeg er FS9 bruker, og valg mulighetene ang. Scenery og helikopter er heller tynt. Jeg må jo si at jeg hadde syntes det hadde vært konge om det hadde kommet opp Sørlandet sykehus Kristiansand til fs9, og kanskje et par painter til alphasim sin Dauphin, men dette er jo da selvfølgelig ønsketenkning
  17. det syntes jeg nesten er verre at de viser feil fly en slike skriveleifer....skulle gjerne likt å sett en slik en fullastet, og fuelet til randen, ta av fra Kjevik........eller kanskje ikke..... Gir jo inntrykk om at det er kanskje dobbelt så mange liv i fare enn hva det egentlig er (ikke at det burde gjøre noe forskjell, men så har man Ola og Kari Normann som tenker på slikt at 2 personer i et småfly kanskje er mindre interessant enn 200 og noe)....overskrifter overskrifter overskrifter...
  18. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Main=63981&Number=503588#Post503588 ingen som hoster en server til Flightsim siden dessverre...
  19. Den funker nå perfekt...kjempe bra! tusen takk for all hjelp!
  20. det funket med tilpasningen ser det ut til, men "stjernene" er der fremdeles...ser også ut som halepartiet mangler gjenskinn (den er helt matt gul mens kabinen og dette har refleksjoner)
  21. Legg merke til "stjernene" i dette bildet på halepartiet Det virker som om overgangen fra front til halepartiet ikke passer helt sammen?
×
×
  • Opprett ny...