Gå til innhold

Er du den næste Michael O'Leary?


Johan Clausen

Anbefalte innlegg

  • Svar 897
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Har bestilt endnu en Convair. Der er brug for den, kan jeg se. Må nok flyve lidt mere til Vilinius, som jeg har startet flyvning til fra CPH. Den giver faktisk ret gode penge den rute.

 

Jeg kan sige, at mange medlemmer i alliancen er fra denne side, men også fra simulators.dk. Det er jo en Nordisk alliance, så lidt dansk og norsk er ikke dårligt. Vi mangler bare lidt svensk (bortset fra Malmø), men måske er der også et par svenskere der er med her.

 

Jeg havde lidt problemer i går aftes. Der var ikke flere gates i CPH. Så jeg måtte lukke nogle ruter der ikke gave mange penge. Men så kom der lige 3 nye gates, også købte jeg straks 2 mere. Så nu er jeg på 4 gates i CPH (utilization på 85%)

 

Når Convair'en er i rute, så må jeg nok spare lidt penge sammen, så jeg kan få nogle større fly og lidt bedre/større gates.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men husk at du betaler gatefees og maintancefees hver dag kl 23.00, så du ikke går i så veldig minus :) Men her kjøper vi den ene DC-3 eren etter den andre ,har 8 nå. Men pengene er i god behold :D

 

DOP: €1,443,216

Airline Cash: €8,372,534

Airline Value: €59,032,025

 

:D Rutenettet er i stadig utvidelese: :grin: :D

CAOHG3H1.gif

Har begynnt flighter ifra Værnes nå. Men det der med allianceflights er at selskapene tilsammen bare kan 20 flighter per flyplass :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke så aggresiv som dig Sindre. Har netop udvidet med Bremen, Brussels og Rotterdam. Nu ligger jeg på 700.000 i DOP :). Det er ikke dårligt. Men nu venter jeg bare på, at få min nye Convair, så man den overtage et par ruter, som har lidt lav freq.

 

--->Kristian: Jeg tror, at Sindre har 3 ruter til Alicante i Spania.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemmer det Johan. Bruker en vultee V-1 fra Oslo, Bergen og Malmø. Kjøpte flyet inn kun for disse rutene :D I morgen får jeg min Airspeed, Jippi!! 47 passasjerer. 1950-tallets fokker 50 :D Ligger på 775 plass på rankingen. Skal ned på >50 plass :grin: Har foresten begynnt på flymegling. Kjøper flyene billig og selger dem dyrt. Tjente nettopp 650,000 på et salg av en DC-3 :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til alle de der har spurgt omkring lease af fly, og hvad man betale:

 

If you've leased airplanes from another airline, you'll have to pay a specified amount per plane at the end of each month. You will also have to pay maintenance costs for those planes, but those costs will only be shown in the Maintenance Fees section.

 

Så du betaler det beløb der står ud for Lease hver måned (i spillet). Så lejer du et fly til 850.000 pr måned, betlaer du 850.000 pr måned (i spillet).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...