Gå til innhold

Kristian Nafstad

Members
  • Innholdsteller

    421
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kristian Nafstad

  1. Opptak er det nok en stund til, men det er vel mer sesjon del 2 jeg har lyst til å klare bra. Har 1 år til igjen på vgs (påbygg)
  2. Hei! Noen som vet om opptakskrav for å bli jagerflypilot i militæret? Jeg spør om jagerflypilot slik at jeg kan ha mulighet for å bli det, samt vanlig pilot. Grunnen til det er at jeg er usikker enda. Har nettopp begynt å trent igjen, og trenger å lage et opplegg. Ev.t om noen vet hvor jeg kan finne det. Takk!
  3. Det merker jeg godt når jeg jobber med å sende div. pakker igjennom bl.a SAS og Norwegian. Litt kjipt at Norwegian enda har såpass med forsinkelser
  4. Dumt jeg ikke engang har startet på sertifikatet. *fnis*
  5. Er da aldri galt å ta i mot donasjoner? Å donere er noe man gjør frivillig, og ingen som tvinger en. Dag har jobbet hardt, og har gjort denne siden stor, det syns jeg at han fortjener ros for. Og kanskje en liten donasjon
  6. Utrolig synd. Får høre med Dag om en av serverne mine kan være til nytte
  7. Hei. Jeg har jo sett det at flightsim har et nytt utseende på siden sin, og et nytt filbibliotek. Jeg tenkte jeg skulle få noen flotte utseender til mine PMDG fly, men det går jo ikke. Lenkene fungerer ikke, og det er utrolig plagsomt. Håper dere klarer å få orden på dette
  8. Hei! Det er jo en del virtuelle flyselskaper ute å går. Har forstått det slik at VATSIM faktisk gir informasjon til slike flyselskaper / nettsider slik at de kan oppdatere informasjonen om hvor lenge hvert av medlemmene har flydd, noe som jeg syns er helt fantastisk. Hvilke krav stilles det til en slik pilot? Må man fly ofte? Jeg lurer også på hvor det er flest nordmenn, og mye aktivitet?
  9. Vet ikke om jeg tørr å fly VATSIM enda. Skal lære meg PMDG litt bedre først Blir med en annen dag!
  10. Lykke til Skal se om jeg får tatt meg en tur, bare lære meg litt mer med PMDG
  11. Hvis det skal bli lagt på nettet, så kanskje du burde legge det i en MySQL db? Jeg vet ikke helt åssen MS Access kan bli synkronisert sånn?
  12. Hei. Kjøpte meg ny PC idag, og FSX fungerer ekstremt bra. Jeg er litt lei av å installere så mye når jeg skal få FS2004 til å fungere utrolig bra, så jeg lurer på hva deres mening er om FSX på Vatsim? Noen negative ting, og positive ting? Ev.t hvilke scenerys osv jeg burde ha for å få en god opplevelse, og mest nøyaktig?
  13. Supert For jeg er ikke så glad i å kode fulle systemer gratis >.< Heller hatt noe ferdigsystem som jeg kunne vidreutvikla osv
  14. Men finnes det ikke noe "ferdig system" på alt det her som bl.a virtual norwegian har osv? Så kan jeg vel prøve å fikse domene og webhotell jeg..
  15. Jeg kan vel sikkert ... *trøtt* .. trå opp som vedlikeholder/vidreutvikler? Jeg driver en del med PHP og HTML. Koder en del om dagen, og driver med prosjekt. Hvis ikke det er noe ferdigsystem?
  16. Tusen takk for de herlige svara folkens. Men, selvfølgelig hadde det vært kult å flydd en stor flymaskin, som 737 bl.a, som jeg liker godt. Men dersom jeg ikke får meg jobb så må jeg jobbe å gjøre noe annet i mellomtiden da, er det noe spesielt man da kan jobbe med eks innen flyverbransjen? Tenkte å gå flyfag 2. året. Ev.t trenger de flymekanikere? Eller er det veldig opp og ned der også?
  17. Hei !! Jeg snakka en del med Kai Dreyer på MSN for to uker siden, og da snakka vi litt om utdanning.. Han skal jo bli pilot, og gikk elektro første året nå .. Noe som jeg også skal, så jeg har fått tanken om å bli pilot igjen, fordi at jeg trodde jeg måtte gå allmen for å bli det.. Jeg velger å gjøre det privat, altså jeg må jo punge ut flere hundre tusen kroner, men jeg er villig til å gjøre dette, dersom jeg mer eller mindre er sikret jobb? Er jeg det?
  18. Hehe, ja. Gratulerer, og lykke til vidre!
  19. Oida, håper det gikk bra med begge ja, spesielt han i bilen. Kjipt at sånt skjer, men det er bra det ikke ble noe større ulykke med tanke på at det ikke var så mange biler i veien da.
  20. Huff da, den er utrolig kjipt. Men, sånn kan det gå, men er litt utrolig da Hadde blitt utrolig sint om det hadde ødelagt halve ferien min
×
×
  • Opprett ny...