Gå til innhold

UFO eller IFO


Tom Knudsen

Anbefalte innlegg

ufo_580.jpg

 

Selskapet Moller International i California har lenge hevdet å være ledende innen utviklingen av flyvende biler. Nå er selskapet ferdig med å utvikle et enda mer oppsiktsvekkende fremkomstmiddel – en flyvende tallerken.

 

De fleste av oss kjenner UFO-fenomenet fra utallige filmer hvor romvesener stiger ut av de runde flyvemaskinene for å innvadere jorden. Enkelte har også hevdet å ha sett flyvende tallerkener.

 

Moller International setter nå endelig strek over UFO-diskusjonen og slår fast en gang for alle at UFOer virkelig eksisterer. Selskapet har nemlig startet produksjonen av et rundt, flyvende fremkomstmiddel under navnet M200G. Denne kan selvfølgelig ikke kalles en UFO (uidentifisert flygende objekt), ettersom objektet nå kan identifiseres.

 

M200G skal ifølge produsenten har plass til to personer, og kan fly i overkant av tre meter over bakken. Farkomsten letter og lander vertikalt, og har en toppfart på hele 80 km/t.

 

Ettersom M200G ikke er klassifisert som en flyvemaskin, slipper man unna de strenge kravene som stilles til fly. Førerkort er derfor unødvendig for å ta tallerkenen med på søndagstur.

 

I første omgang jobber Moller International med å produsere seks eksemplarer av M200G. Prisen på den flyvende tallerkenen skal ikke være høyere enn 90.000 dollar - eller i overkant av 500.000 norke kroner.

 

Her er Videoen

 

3MwxVAZuFOs

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...