Gå til innhold

FS treff på Innherred (Trøndelag)


Kjetil Håvan

Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Ettersom disse nordlendingene klarer å organisere simmetreff, er det noen mulighet for at vi i Nord-Trøndelag også kunne slått oss sammen og simmet litt en helg i løpet av vinteren?!

 

Kan alle i området som er interessert gi en liten tilbakemelding her for sjekke stemningen rundt et prosjekt som dette!!

 

Hvis det er mange nok som melder sin interesse kan vi jo se om det er mulig og rigge til ett eller annet! Enig eller...? ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Høres greit ut dette allerede nå. Dette må planlegges grundig uansett. Problemet blir vel kanskje lokaler og leie. Jeg har ikke så mange kontakter i Trondheim som disponerer større lokaler men noen av dere der ute har kanskje det, men vi kan jo godt holde treffet i Trondheim. ""

 

Vi bør vel operere med et minimumsantall personer som melder seg på da vi bør regne noe bortfall av folk som ikke kommer. Noen som har forslag til et minimumsantall her?! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vel lenge snakket om å arrangere et FS-treff i Trøndelag, vi har jo til slutt blitt ganske mange! Men vi trenger noen som er villig til å ofre litt fritid og energi for å drive sammen til noe slikt.

 

Å ha det i Trondheim trenger ikke nødvendigvis være det beste, må jo finnes mange flotte alternativer andre steder, slik som nevnt, Stjørdal!

 

Kan godt bli med å gjøre litt for å få istand noe slikt, så lenge det ikke har med internett og PC'er å gjøre, for der er jeg relativt blank..

 

Et lite forslag, hvorfor ikke sende en liten mail, helst et brev til Avinor på Værnes. De må jo ha et eller annet rom av passe størrelse og internett tilgang. Et samarbeid med Avinor for noe slikt ville nok tjent begge parter, har inntrykk av at Avinor på Værnes liker å "vise" seg fram! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Stjørdal høres fint ut. Da blir det heller ikke så langt å dra for os som kommer fra Inderøy, Steinker Levanger osv. ""

 

Når det gjelder kontakt med Avinor er det kanskje en fordel at det er en som allerede vanker i miljøet og kjenner ev. nøkkelpersoner!? Andreas Grindvold f.eks.

 

Hvis du ser dette Andreas, har du noen mulighet til å sjekke om Avinor har et lokale til oss, kanskje også fortrinnsvis med interettforbindelse!? ""

 

Når det gjelder tidspunkt så er det vel kanskje best like etter nyttår. Det tar alltid lenger tid enn man først tror å sette sammen noe slikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...