Gå til innhold

MS FS2002 annonsert


Fred Solli

Anbefalte innlegg

Hei

Endelig har Microsoft sluppet litt på sløret rundt FS2002.

Les selv på gamestocksidene til Microsoft.

http://www.microsoft.com/games/home/games.asp?g=165"'>http://www.microsoft.com/games/home/games.asp?g=165" TARGET=_blank>http://www.microsoft.com/games/home/games.asp?g=165

Hent ned fakta om FS2002 her:

ftp://ftp.microsoft.com/deskapps/games/public/gamestock01/fact_sheets/fs2002 fact sheet.doc

Hilsen

Fred

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Finner ikke den fact-sheeten???

Hva med å gå sammen om en 'want-to-include' liste? Alle sender inn forslag om forbedringer, og en person sender inn til MicroSoft med en samlet liste over forslag fra hele det norske flightsim delen. En person for å unngå samme forslag flere ganger, samt luke ut det som være helt umulig å få til.

Kommentarer?

Mvh

Karl R Pettersen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synts jeg leste at FS2002 kommer i høst. Selv om den sikker blir forsinket, synes jeg det er litt tidlig. Hvorfor ikke vente et halvår til å lage en SKIKKELIG BRA OG GJENNOMTENKT simulator for en gangs skyld!! Fikse på finishen..

Det hadde vært noe det, men kjenner jeg Microsoft rett vil dette som mye annet bli et hastverk-arbeide..

Er det noen som vet om FS2002 er bygget opp HELT FRA GRUNNEN av eller om den er bygget "oppå" FS2000?

------------------

-Marius

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Microsoft slipper FS2002 innen Thanksgiving feiringen. Det er i november. Thangsgiving er vel omtrent det siste amerikanerne gjør før de begynner på Advent. Microsoft holder på tradisjonen med november releaser. November regnes jo som høst i USA og av MS, selv om det dasom regel er temmelig vinteraktig her i Norge [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jan Roar Rød

[Endret av Jan Roar Rød 14-03-2001.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sre at dette kommer til å bli bra men, dette blir vel et spill for bare de med super data.

OG IKKE FOR OSS MED EN STANDARD PENTIUM3 450 MHZ 128 ram???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Jeg er enig,dettan ser bra ut!

Og stemmer ryktene så kan de med litt eldre maskinpark, få større glede av denne versjonen, som har en lignende grafikk motor som combat verjonen! Det som er spennende er hvordan de fikser landskapet i skandinavia (Norge)

Og til de som er negativ i utgangspunktet; fin taktikk å ta sorgene på forskudd, da er sjangsen til å få en positiv opplevelse større liksom =))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow - så fort tiden flyr! Når jeg først leste artikelen tenkte jeg at den kom om høsten 2002 men det er jo faktsisk ikke lenge til FS2K har to års jubileum.

Ellers er det bra å se at ATC er på plass. Nå er det sikkert lett å få for høye forventninger. Kan tenke meg at den ikke er av de mest avanserte med hand-off og fete arrivals-klareringer men det skal bli gøy å få enda en stemme inn i cockpit'en.

Og så får vi håpe at de får oppdaterte airport-data fra Jeppesen slik at vi slipper flere tyskere på vei til ENFB på Satnet... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Er det forestten noen som har tatt vare på postingene om dårlig ytelse og høye hardware-krav i FS2000? Det kan vel være på tide å dra de frem om 1/2 års tid...........

------------------

Tore Sætre

Oslo, Norway

E-mail: tore.satre@iname.com

http://go.to/toreweb/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ernst-rolf albrigtsen skrev:

Og til de som er negativ i utgangspunktet; fin taktikk å ta sorgene på forskudd, da er sjangsen til å få en positiv opplevelse større liksom =))

Det var vel det som var meningen da vel! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

------------------

-Marius

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gleder meg som en unge [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Har høye forventninger denne gangen...

Jeg tror selv det kommer til å bli veldig bra!

Kanskje pappa må spandere på seg en større pc [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Hilsen Vegard Nilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper at sjøflyene virker som det skal og at man kan lande hvorsom helst på sjø og vann uten at man ikke kan lande uti "periferien" og lette uten problemer.

Oddbjørn

PS:Jeg tror jeg vener med å kjøpe FS2002 når "hylekoret" har lagt seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Les også det som står http://www.zdnet.com/gamespot/stories/news/0,10870,2696112,00.html" TARGET=_blank>her. Jeg har en god følelse for denne versjonen. ATC, sjøfly med sjøsprøyt fra vannet, dynamisk trafikk... Jeg er nesten litt vemodig over å medgi at dette nærmer seg FU3-standard! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

------------------

Bjørn Olav Henjum

bohenjum@online.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som imponerer meg mest er jo at ATC kommer, forhåpentligvis for fullt. Jeg regner med de bruker M$ eget voice system, som mange x-plane brukere ikke er helt fornøy med. Men dårlig stemmer på god atc er bedre enn ingen atc i det hele tatt. Så de annonserer nye fly, men Beech Baron'en var ikke nevnt, bare screenshot. Denne gleder jeg meg mest til. La merke til at detaljene ser ut som å være varierte med avstanden (se textures f.eks), mulig dette er sånn CFS gjør det, og det er sånn det skal gjøres.

Lyseffektene ser VIRKELIG snacksne ut, fargen på flyet forandrer seg med solens høyde over horisonten - WOW. Lysene på flya ser ut som er blitt mye bedre, håper dette gjelder også rullebanelysa, innflygningslysa, landingslysa, og ikke minst lysa i forbindelse med høye obstacles (antenner og tårn osv), i dag er disse umulige å se. Ingen nattfoto, håper natten blir SVART denne gangen.

Noe som overraska meg positivt, er overgang mellom sjø og land. Ser MYE lekrere ut, ingen lange og skraverte polygoner som flytter på seg.

Håper bare de klarer å få til de mer praktiske tingene, som våt og glatte rullebaner, MYE bedre værsystem, bedre failuresystem (eks, halve understellet inne ved landing), landingsoverflater (f.eks, skikkelig softfield), og mer morsomme effekter som vibrerende adf-nål, visuell effekt av ising, tåkeflak, og select flight FØR en starter opp.

Mvh

Karl R Pettersen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Martin Kaareng skrev:

FS2002 kommer nesten garantert til å kjøre bedre enn FS2000 fordi den ser ut til å bruke CFSII grafikk-motoren.

Martin

Hvordan kjører CFS2 i forhold til FS2K da?? Hva slags maskin har du?

------------------

Erik "Voodoo" Bjørnøy Olsen

LN-KLH

http://home.c2i.net/erikols"'>http://home.c2i.net/erikols" TARGET=_blank>http://home.c2i.net/erikols

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gamespot har nå skrevet noen ord om FS2002:

http://www.zdnet.com/gamespot/stories/news/0,10870,2696112,00.html"'>http://www.zdnet.com/gamespot/stories/news/0,10870,2696112,00.html" TARGET=_blank>http://www.zdnet.com/gamespot/stories/news/0,10870,2696112,00.html

Får vi innebygget Pro-Controller???

quote:

Players will even be able to assume the role of an air traffic controller and direct other players around the skies as part of Flight Simulator 2002's multiplayer component.

------------------

Dag Johansen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på om d er sånnt som microsoft noen ganger gjør det som oppdatering fra windows 95 til 98, at d er en oppdatering fra fs2000 til 2002 for eksempel.

sånnt som d kommer ut i to versjoner, en update og en full versjon.

Noen osm vet d???

Lars K.

http://larsi.cjb.net"'>http://larsi.cjb.net" TARGET=_blank>http://larsi.cjb.net

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan noen fortelle meg med hvilken rett M$ priser produktet sitt 300 kroner over det som er vanlig for et spill?

Nå antar jeg at den neste releasen blir som med FS2K - en standard og en pro versjon, og at pro'en som alle naturligvis vil ha skal koste bortimot 800 kroner. Tror ikke jeg tar feil..

M$ vil gjerne innbille oss at de henvender seg til de seriøse simmerne og skaren av entusiaster med FS serien sin. Men slik det markedsføres og prises der i gården føler jeg meg mer som en melkeku for valuta.

Nevner til slutt at jeg egentlig er en veldig hyggelig fyr :-) selv om jeg nok kaster mye pepper i retning Seattle for tiden.

Ha en god helg alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...