Gå til innhold

Karl R Pettersen

Members
  • Innholdsteller

    1 933
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Karl R Pettersen

  1. Sjekka på BIS sitt eget forum? Er også ett eget editing forum, for dem som er intressert i sånt.
  2. Gjennom høyspentmaster ja... Proving grounds er jo ett eksprimentellt map for å teste nye ground features for kommende Arma3. Klarer ikke helt å se for meg noe særlig luft aktivitet her. Åkkesomthelst. Ny preview ute i dag (for de som har OA/CO) som visstnok gjør "hotstart damage", og en intressant om Arma3 fra pågående messe. Og da var 64MB preview downloaden min ferdig, så da snakkes vi
  3. Take On Helicopters - GC 2011 Trailer, pr 15. Aug. Enjoy Screenshots: http://takeonthegame.com/media/screenshots/ Ca 16/60km vist av Seattle Map. Ca 8/120km vist av South Asia Map.
  4. Moin. Sjelden jeg er innom her - gikk egentlig over fra FS til Arma pga for mye krangling innen addon/payware miljøet - ble liksom litt for "seriøst" alt, med rettssaker og copyrights på screenshots og det som værre var. Elsker Arma og alt BIS står for, så er vel noe biased. Har testa community preview (krever Operation Arrowhead), og det virker som vi (Arma community) er prøvekaniner både for TKOH simmen, kommende Arma3, og ting tyder på at vi kanskje får noe av teknologien allerede i Arma2/OA. Anbefaler at de som kan simming eller virkelig helikopter flyging, og har tilgang til Arma2 Operation Arrowhead, gir den en test å gir tilbakemelding på forumet til utviklerne. Men kan garantere at det ikke er Arma2 flight model vi snakker om her Er ikke så mye systemsimulering ennå, men finnes ting i config'en som tyder på at mer er i vente. Ble egentlig litt skuffa at det var så få innlegg om en helt ny sim.
  5. Må vel nesten bli MH6 Littlebird og UH60 Blackhawk det da... I Armed Assault
  6. Er jo masse informasjon og tutorials på youtube. En video forteller mer enn 1000 bilder Anbefaler en titt der. Evnt learning center i selve simmen. Vil anbefale å lære seg basics med lette GA fly før man begynner å programmere FMC'er osv...
  7. Har vi ikke det her til lands også? Reinsvoll hvis jeg husker rett? Anyways, selv om dette er ulikt våre standarder, syns jeg ikke det var så voldsomt ille sammenliknet med annen flygning rundt omkring i verden.
  8. Betyr vel bare at mange fans kommer til å gå over til X-Plane og gi den simmen ett nytt giv/liv. Microsoft driter loddrett på draget her hvis de mener at 'LIVE' har noe bra for seg. Alle mine venner hater i hvertfall dette konseptet. 'Pay per flight'? Heh, I'm outta here...
  9. Hei Ramla over denne når jeg sjekka filmen: Xplane film Så til spørsmålet som er en smule off topic Musikken i denne er jo litt spesiell. Det var ett norsk band med denne typen musikk som ble brukt en del på tv for mange år siden. Noen som vet hva gruppa jeg tenker på heter?
  10. Herlig liten serie det der ja. Perfekt på en død dag på jobben
  11. Frode, kanskje du ikke bør gi din far denne adressen da? http://www.moanmyip.com/
  12. Bob Hoover var bare helt konge, aldri hørt om han før. Men her er mitt bidrag, musikkvalget er litt so-so da, menmen byxwnCZ1jnY
  13. Er vi blitt fargeblinde? Er jo tydelig fargekodet hvilke tråder som har blitt oppdaterte. Eller misforstår jeg her? Tenker da på vanlige forum.
  14. Har det ja... VG (og resten av dagspressen) har nesten alltid sine artikler fulle av faktafeil, foruten for dem som ikke er inne i miljøet det skrives om. Gjelder ikke bare flyging forresten.
  15. Om VG publiserer 2 bilder betyr vel ikke det at det er de eneste de sitter på? Merkelig konklusjon da
  16. Denne forum softwaren blir bare bedre og bedre. Synd at den ikke er gratis sånn at "mindre seriøse" siter på nettet kunne hatt like bra software. Fra en forum bruker sitt ståsted, er er det vel ingenting som kommer i nærheten av hva denne pakken gjør. Galleri systemet likte jeg og, t.o.m. bedre enn gamlemåten. Før måtte man scrolle gjennom alle bildene, så scrolle til høyre fordi ingen fulgte reglene, så scrolle opp igjen. Masse bilder jeg ikke syns var noe. Nå ser jeg med en gang de bildene jeg syns er av interresse. Glimrende. Har ikke prøvd å poste noe der enda da, menmen.
  17. Jeg håper virkelig at så ikke er tilfelle. Det er da jaggu meg pilotens oppgave og ansvar å holde seg distansert fra andre fly/helikoptre? Gjelder ikke sunn fornuft der borte i det hele tatt lenger?
  18. Bumper denne nå når Dag er tilbake. Er det mulig å få denne cookien til å fungere skikkelig? Eller er det oppbygning av forumet og softwaren rundt, og umuliggjør dette?
  19. Øhh. Hvorfor har du ad-link i ordet Norwegian? Denne: http://clk.tradedoubler.com/click?p=21789&a=831759&g=0 Ny reklamegreie på forumet? Edit: Heh, fikk svaret
  20. Jepp, funka igjen nå. Har litt veldig i det siste da... Den wap greia var jo grei, men begrenser seg til metar og taf.
  21. Andre som sliter? Får satt inn hvilken rapport eller briefing jeg vil ha, men så står den bare der. Har vært sånn de siste par dagene i hvertfall når jeg har vært innom.
×
×
  • Opprett ny...