Gå til innhold

Korteste og Lengste flytur?


Alexander Storvig

Anbefalte innlegg

men alle filmer var BÅDE tekstet OG dubbet på kinesisk

 

Nåja, er du HELT sikker på det? Har vært med fly som har mellomlandet i Kina 2 ganger, men det var bare å velge riktig kanal for å få engelsk lyd på filmene.

 

Turen med mellomlanding i Kina ble også den lengste jeg har sittet i et fly, litt over 15 timer. Aldeles grusomt, fikk ikke forlate flyet under tanking osv i Kina.

 

Helt sikker. Laaang flytur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

korteste min er jeg ikke helt sikker på, har jo både flydd twin otter og hercules, det betyr korte turer, men korteste på rute er twin otter ja, namsos-brønnøysund, og fløy videre fra brønnøysund med dash-7 til bodø, ikke så lange turer det.

 

Lengtste turen jeg har er på en dag gardermoen-værnes-bodø-bardufoss-andøya-lakselv-gardermoen med herc`n på en dag. I cockpit da så klart. Inkludert på menyen den turen der sto formasjonsflygning med F-16, LAVflygning over finnmarksvidda og generell hercules-kos """" Har også turer Gardermoen-wien, gardermoen-malpensa, fornebu-athen og til sommeren så blir det gardermoen-heathrow/gatwick-orlando i 747, så det ser jeg litt fram til..

 

Asgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...