Gå til innhold

Nytt på hemsidan


Lennart Arvidsson

Anbefalte innlegg

Hej!

Nu finns det många nya bilder på min hemsida som visar de nya kommande texturerna till FS2000. Dessa texturer kommer i en betaversion i slutet av Augusti och blir troligen helt färdiga någon gång senare i höst. Texturerna passar överallt utom i de länder som har öknar eller mycket sand. Norden och Europa blir helt perfekta.

Adressen till min hemsida: http://www.textureart.homestead.com/"'>http://www.textureart.homestead.com/" TARGET=_blank>http://www.textureart.homestead.com/

Hälsningar Lennart

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hej Olov!

"er disse nye teksturene tungdrevne i FS2K eller vil man ikke merke noen forskjell sammenlignet med standard FS2K teksturer?"

Nej jag märker ingen skillnad alls. Det verkar som om FS2000 inte bryr sig om att man ändrar texturer.....det går lika lätt eller trögt...vilket man nu tycker.

Hälsningar Lennart

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å fy f*en!

Rett og slett sexy!

Jeg vil ha en ny PC! Med min kan jeg jo bare drømme om å se texturer utenom rett under flyet. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

Ingen snille Lotto-millionærer her? Jeg utfordrer dere herved til å bevise at dere ikke er som andre millionærer! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

Helge

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meget bra Lennart, du løfter Fs2000 høyt opp i skyene, fantastisk bra texturer.

Har ett lite spørsmål og en liten bønn, noen steder på helgelandskysten (i orginal sceneryet) så forsvinner store landområder under havflaten, bla er nesten hele Sandnessjøen druknet under vann.

Hadde vært helt enormt bra om noen greide å få løftet disse landmassene opp av sjøen der de hører hjemme. Lurer også på om by texturene ved Mo i Rana blir mer i rett størrelse? På det orginale sceneryet fra Microsoft så er det tettbebyggelse helt opp på fjell toppene, er vel nesten bare Svart-isen som ikke er bebygget der inne kan det se ut som ;-)

Vennlig hilsen

Roald Julin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hej Roald!

Jo jag har sett det problemet också. Det finns även runt Tromsö där alla de yttre öarna ser ut som ett träsk och är helt platta samt visar sig lite som de själva tycker. Inte roligt alls. Är nog så på fler ställen antagligen. För att fixa detta problem måsta man göra om meschen. Det är möjligt i dag med program som följde med SDK från Microsoft. Det görs ju många sådana filer för USA i dag. Vi har inte lika bra mesch tillgänglig för norden som de har för USA, men det verkar som om den som finns trots allt är bättre än den originalet. Vi får se vad som kan göras åt det hela. Ska sända en screenshot på Mo i Rana så får du se hur det ser ut i nuläget. Mindre är det..frågan är om det trots minskning är lagom stort nu.

Mvh Lennart

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...