Gå til innhold

DY flyr deg gratis!


DM

Anbefalte innlegg

Ikke noe problem å skaffe billetter til 94,- kroner. Leser man betingelsene, er det kun en periode i november og desember man kan reise, men bestillingene foregår i en periode fremover nå. Pga feil med sidene til Norwegian, kan man kun bestille enveis billetter, og ikke tur retur for å oppnå denne prisen. Men bare å foreta 2 bestillinger det, så er reisen i boks. Og Norwegian er et helt greit selskap å reise med, selv om det ikke er servering på flygninger på under 1 time. Og for å si det slik, jeg savner ikke den iskremen som SAS/Braathens har servert på sine avganger i sommer.

 

Med hilsen

 

Truls

Lenke til kommentar
Del på andre sider

DY har aldri vært eller er forkortelse for noe flyselskap. Prøv å gjør sannsynligheten for misforståelse så liten som mulig, og skriv slik at vanlig folk også skjønner hva du mener.

 

Jeg føler intet ansvar for at folk skal forstå hva DY betyr. Folk her har en tendens til å spørre og grave om alt mulig, i steden for å gjøre et enkelt søk på nettet. Dessuten er forkortelser (som DY, SK og BU) mye brukt på diskusjonsforum for fly og luftfart over hele verden. (Sjekk airliners.net)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er betingelsene som de kommer frem fra Norwegians sine sider:

 

Vi tok av for et år siden - nå tar vi av igjen.

 

Fra 1. til 5. september markerer vi vår ettårsjubileum ved å tilby 40.000 Jubileumsbilletter på internett til 94 kroner én vei (tilsvarer skatter og avgifter hver gang du flyr). Dette gjelder flyvninger fra 17/11 - 15/2 (untatt jul/nyttår).

Billigere blir det ikke

 

Et tips: Du finner kun Jubileumsbilletter hvis du søker i reiseperiodene 17/11-14/12 og 5/1-15/2! Vær klar over at visse datoer og steder allerede har blitt revet bort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...