Gå til innhold

Roy Halvorsen

Members
  • Innholdsteller

    897
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Roy Halvorsen

  • Bursdag 18. sep. 1963

Roy Halvorsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Seriøse bud ønskes vist. Ser ut som han bare vurderer å selge. Litt usikker tipper jeg. Ikke startpris heller. 50 lapp er max, for da hadde jeg fått 150 på skrapen for den LOL
  2. Noen som vet om nettsider som følger flighter på kart, slik at man faktisk kan følge flighten hele tiden på kartet? For meg er det fra Asia til Europa.
  3. Var jo artig dette. Så mange med flott fotoutstyr. Og et meget fint bilde av vår AlouetteII i luften som er postet her på forumet. Et helikopter som også er fantastisk morsomt å fly. Vi bygger for øvrig en Alouette III for tiden, kanskje ferdig neste år. Vi hadde en fin dag, og ledelsen ville ha mer Helishow fremover etter dette. Vi fikk gode og hyggelige tilbakemeldinger fra publikum og arangøren. Grom lyd i F16 i lowpass. Takker for en fin dag med bra vær ;-)
  4. I skrivende stund er jeg på jobb og klargjør Alouette II for kjeller. KJJ og jeg med følge ankommer tidlig morgen med helikopteret. Jeg og dama blir tilskuere og vil nyte showet. Gleder oss masse.
  5. Ja det skal bores en god del hull i luften denne helgen. Akkurat ferdig med utvendig og innvedig vask av shoppern. Full skjekk tok vi i går. Jepps Geir :-) lenge siden sist
  6. Noen her fra forumet som skal dit? Jeg og 2 til ankommer i Helikopter Fredag.
  7. Velkommen skal de være om det skulle bli noe av
  8. Dette står det respekt av. Noen som vet spec på disse flyene?
  9. Ingen problem her. Åpner siden gang på gang
  10. LINK Har selv ordnet meg en tur om ikke lenge
  11. Det må da være mye greiere å ringe direkte til de selskapene som driver slik flyging. Ring de som flyr fra GRM eller Torp. Mange elementer som skal klaffe uansett som bare de som driver med slikt kan svare på. Og prisene varierer. Jeg har en god venn og nabo som foretar slike flyginger fra Torp. Det er halve prisen av komersielle priser da man spleiser. Mange flyr heller ikke når det er mørkt, men noen gjør det. Dette Helikopteret tar 4 pass, og bruker ca 20 min til Fr-stad fra Torp. Jeg kan vidreformidle her om det skulle ønskes. Kun grunneier må godkjenne landinger med Helikopter, ikke Politi.
×
×
  • Opprett ny...