Gå til innhold

Kim Kristensen

Members
  • Innholdsteller

    1 351
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    45

Alt skrevet av Kim Kristensen

  1. Aldri feil med Phantom. Tenker du å prøve DCS utgaven som er på vei?
  2. Klart stor svingradius når den er på størrelse med en B-17 😅
  3. Tøft, ikke en hverdagsmaskin akkurat, skikkelig sært og stilig.
  4. Av og til krever ikke livet så mye for å ha det gøy, en søndagstur med F-105 f. eks. der en flyr spissrotgang mellom luftvernet inn mot målet for å levere lest med presisjon, fort går det, og gøy er det. 😁 God fornøyelse.
  5. Joda, maskinen har jo masse sjarm og klart sin plass i historien. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at den ble produsert i langt lavere antall enn MiG-21, og begge ble introdusert på tilnærmet samme tid, med kun noen få års mellomrom, så naturlig nok får Fishbeden mer oppmerksomhet. At den kan utmanøvrere Phantomen tviler jeg ikke på, da Amerikaneren var mer designet rundt å ta ut mål på lang avtand.
  6. Cockpiten kan en gjerne dele siden du spør, merk riktignok at radaren i cockpit mangler, så dette er ikke helt riktig i henhold til denne modellen av MiG-19, dette fungerer likevel da WT har innebygd radar i ''in game HUD'n'', håper dog det oppdateres etterhvert.
  7. Knall, hadde høyst sannsynelig min aller første flytur i en sånn eller en Twin Otter i 1990 😁
  8. Så har en fått sin førstereis med MiG-19 i WT, et fly jeg egentlig hadde forventet å like, men nok ikke kommer til å bli en favoritt med det første. Nå kan det hende jeg har blitt bortskjemt av å fly MiG-21 det siste året, men føler samtidig en kunne forventet litt mer av lillebroreren, som kunne trengt både større våpenlast og mer ammunisjon, samtidig som den oppfører seg mindre sivilisert når en flyr raskere enn mach 1, f.eks. med at snuten helst vil peke ned om en ikke trimmer tilstrekkelig. Like fullt har maskinen sjarm nok, men evnene holder ikke helt når en møter fly med både bedre radar, våpen, chaff of flares, da må det nok mer til, f.eks. at vennlige fly skyter ned Amerikaneren jeg brukte opp alt av missiler og ammunisjon på, ute å treffe noe. Første tur ble med andre ord en svett afære.
  9. Også «Flying Jokers» og greier, tror F-5 var siste maskin som ble brukt da Norge enda hadde et «display-team»?
  10. Interesant, Griffon Spitfire’ne skal jo være et helt annet monster å fly til sammenligning med Merlin maskinene.
  11. Syns jeg så noen glimt av den i traileren DCS la ut her nylig, så nært nok fårestående er den nok.
  12. Av og til ser en jo en del bilder av Corsair'en her inne, og det drar minnene tilbake til Microsofts Combat Flightsimulator serie en hold på med rundt midten av 2000 tallet, da ble jeg til slutt inspirert nok til å ta en liten tur i WT.
  13. Okay, smått sexy video, og sannelig fikk man et glimt av Norske F-16 over «Kola»
  14. Juleferien er over, men den røde stjerna er oppe, og passer på skipstrafikken. Fishbeden blir nok en favoritt også i 2024.
  15. Jula står snart for tur med alt som hører til, for egen del blir det sannsyneligvis lite flyging de neste to ukene, så da avslutter jeg året her med å ønske dere alle en god jul og et godt nytt år, med flyet som har blitt en favoritt, da jeg endelig mestrer det, sånn høvelig. 🎅
  16. Måtte ty til google, men ja, ser ut som du har rett. Ukjent maskin for min del.
  17. I forbindelse med advent har jeg fått boken «Sabotør: I skyggen av Tirpitz» i adventsgave, der kom jeg over følgende fly, som ser kjent ut, men ikke klarer å sette fingeren på hva heter. Noen som kjenner igjen maskinen og kan hjelpe?
×
×
  • Opprett ny...