Gå til innhold

Jon Arne Iversen

Members
  • Innholdsteller

    315
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Jon Arne Iversen

  1. Hei, som tittelen sier så er dette til salgs. Alt er pent brukt av meg, men datteren min (da to år) knakk proclippet til Track Ir, det er nå limt og fungerer fint. Alt selges helst samlet for 3300 kroner. Jeg kan også være interessert i å bytte i skjermkort av noe tilsvarende verdi. Hvis du ønsker kjøpe noe av dette separat, kom med bud, så skal jeg vurdere det. For evt bilder, så kan dette også avtales via facebook/mms.
  2. Oh! De var nais! Hva er oddsen for at du lager jokers paint når ordentlig kit kommer? 8)
  3. Haha! Nei, ingen norske. Men det er strengt tatt den eneste bakdelene med saberen i DCS kontra FSX/P3d. Jeg kan f eks velge om jeg vil trykke på de rette knappene når jeg skal starte opp flyet, også har jeg våpen, som funker!
  4. Har du noen painter til DCS Fredrik? Flotte paints forresten, bare synd de er i feil simulator..
  5. Hvis du har lært deg oppstart av A-10 og lært deg SPI og SOI så kan vi lære deg alt det andre.
  6. Takk for det! Du må stikke innom www.vjokers.no Tom og si hei. Vi skal fly på mandag, A-10 og Ka-50.
  7. Kult det! Men hvor ble det av vjokers tråden? Kan den kanskje slenges inn der?
  8. Virtual flying jokers var ute å fløy i går på vår faste flydag på mandager. Noen bilder: God stæmning Thorsteine dropper 6 gbuer for å ta ut en bro. D e bærre lækkert! Biong i fin formasjon på meg Orion stakk innom sjekk oss ut på vjokers.no hvis du liker DCS!
  9. Gjort det mange nok ganger i simulator til å uhøflig takke nei til å gjøre noe slikt i real life..
  10. Snart kommer tiden hvor vFlying Jokers kan tilby mange "avhoppere" fra FSX flere opplæringstilbud i DCS!
  11. ED lager en C versjon av horneten også. Dette vil også bringe med high def modeller av hangarskip. Blir cool!
  12. Samme her. Det blir ufattelig slitsomt å lese innlegg når folk bruker det virkemidlet. Datteren min på seks år kaller "!" for et sint punktum. Det beskriver mye.
  13. Nei Ernst, her blir vi nok aldri enige. Jeg har sagt mitt og hva som skjer hos deg med det hardwaret du har aner jeg ikke. De fleste av oss som flyr DCS, flyr med Thrustmaster Hotas Warthog siden den er den mest presise og er plug & play med A-10C modulen. Anbefales forresten!
  14. Skal ikke stikke under en stol at jeg blir passe irritert når det kommer meninger om at FSX er mere realistisk enn DCS. Når det gjelder hva du velger å leke med, så skal du selvfølgelig få lov til å bestemme det selv, men jeg kan like fullt stille meg kritisk til argumentene dine. Ja, jeg har nok manglende erfaring fra å fly i virkeligheten. Men jeg har erfaring fra begge simmene til å innse at motoren til DCS er mye bedre når det gjelder flyegenskapene. Når det gjelder virkeligheten så er jeg så heldig at jeg flyr sammen med to piloter som sitter på tusenvis av timer i forskjellige flysaker. Og når en av de titt og ofte sier på teamspeak "åh fy flate! De er så realistisk disse flyegenskapene!" Ja, da velger jeg å tro på han. Eller at han slettet FSX 30 minutter inn i flytiden i DCS. Måtte også forhøre meg litt om han hadde noe flytid i P-51, noe han dessverre ikke hadde. Men, i samme setning uten at jeg hadde nevnt noe om denne diskusjonen så sa han at flikkingen er realistisk.
  15. Jeg vil gjerne ha dokumentasjon på hvordan du kan sammenligne "real" med Fsx, dcs og il2 sine warbirds Ernst. Bare for at Fsx har vært her lengst så betyr ikke det at de har rett. Og jeg undrer virkelig på hvordan du kan mene at Fsx er så bra når det føles som å fly flyene på skinner. Jeg prøvde p3d med a-10 og det var helt forferdelig hvordan den oppførte seg. Nærmest arkade, og det var jo helt umulig å få den inn i en flatspin f eks. Tror heller problemet er at dcs er for realistisk og du ikke gidder å bruke tid på å mestre det. Synd for deg.
  16. Bare en heads up om at en a 350 flyr i norsk territorium nå. Kan virke som den skal lande en plass nordpå. Aib359 på flightradar. Happy hunting, og post gjerne bilder hvis du ser den!
  17. Er det modellert damage? Hva skjer om du flyr flyet opp ned i ca 12 sekunder? Kan den bære våpen? Funker MAV skjermen?
  18. Jeg så en twin otter take off der i fra. Vinkelen jeg så det fra ga illusjon om at flyet var ca 3 - 4 meter over hustaket til noen husblokker som er rett til høyre for rullebanen. Innser det først nå at jeg ble "lurt", heftig uansett..
  19. Er veldig lite aktivitet i den norske virtuelle luftvingen 138 ja. Så er dessverre få norske alternativer der ute.
×
×
  • Opprett ny...