Gå til innhold

Kjell Arild

Members
  • Innholdsteller

    764
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Kjell Arild vant sist dagen den 21. november 2021

Kjell Arild hadde det mest likte innholdet!

Om Kjell Arild

  • Bursdag 13. aug. 1980

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjell Arild's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke finstudere dette, men generelt er jeg litt oppgitt (men ikke overrasket) over at terminalinteriør og annet eye candy prioriteres over riktig rullebaneprofil, AI-tilpassing, bakkemerking osv. Har sett den samme trenden i flere paywareutgivelser.
  2. Ser ut til at skaper og prosjekt har blitt inaktiv. Er det noen som har litt kjennskap til flyplassen og kunne tenke seg å fikse noen av disse tingene?
  3. Hei ! Jeg har benyttet meg av versjonen din hele tiden. Karmøy er mitt andre hjem 🙂 Nå er det en stund siden forrige oppdatering. Så da frister jeg meg frempå med noen ønsker. Har du mulighet for å finjustere litt på rullebaneprofilen (høydeprofil), banemerking (distansemerker) og rullebanelysene? Da tenker jeg på de åpenbart synlige tingene som å etablere dobbel PAPI, fjerne de laaange "touchdown" sone-lysene. Men også legge til innflyvningslys og korrigere running rabbit (slik at den ikke synes fra motsatt retning). Rullebaneprofilen kunne trengt en utjevning, men vet ikke hvor vanskelig det er å få dette realistisk? Rullebanens høydeprofil kan undersøkes nærmere her: https://hoydedata.no/LaserInnsyn/?x=-55162&y=6619110&level=13&utm=33&projects=766&layers=&raster=8:50&background=wmtsTopoGraatone ved å tegne en strek over rullebanen på langs (slik fikk jeg grafen under). Foto fra visitnorway.no / Tor Andre Johannesen
  4. Jeg tenker akkurat det samme. Noen bør gi de feedback om at det mangler en vesentlig "feature"
  5. Jeg er kjempeimponert over denne simulatoren, selv om det er noen tøyseting innledningsvis, foreksempel at jeg ikke kan velge kilo på fuel og payload og ikke kan velge QNH i Hectopascal på G1000. Det flyter godt, det ser stort sett veldig bra ut med terrenget der BING har dekning. Jeg synes imidlertid at det er snodig at det mangler flyplasser, som Kirkenes og Røros. Og kanskje enda flere? Det er jo stilig at rullebanen ikke er flate lenger, men det er veldig overdrevent synes jeg. Det må være fordi det muligens er unøyaktig høydedata (mesh) som er grunnlaget for dette og ikke AIP-data. Jeg tror at dette blir kjempebra på sikt. Om vi kan få inn mer detaljert høydedata i Norge og korrigere flyplassene noe, vil bare dette gjøre stor forskjell.
  6. Det blir spennende å se hva FS2020 bringer av gleder og utfordringer. Jeg har stor tro på produktet, men det vil nok som tidligere være en plattform som add-onutviklerne igjen får jobbe hardt for å løfte høyere. Om det er en ting jeg er pessimistisk for, så er det kvaliteten til Bing aerials (flyfoto) for oss norboere. Hvis det er samme satelitt- og flyfoto som er på kartnettsidene til Bing som danner grunnlag for terrenget i simulatoren, er det et dårlig, tilkludret og utdatert utgangspunkt, med ulike årstider, skyer og denslags.
  7. Ved å måle på norgeibilder.no så kommer det frem at den er ca 500m http://norgeibilder.no/?zoom=15&lat=7666988.22266&lon=875250.94531&srs=EPSG:32632
  8. Vet ikke om det er så enkelt som å legge inn linken, men jeg håper at det er mulig for alle å se denne! https://www.facebook.com/photo.php?v=10203936779649513&set=o.125197767506961&type=2&theater
  9. God engelsk forklares muligens med 90% fravær av Nordmenn
  10. http://vimeo.com/82975798 En fin video fra Lofoten, sett fra F-16
  11. NSX III sammen med det nylige meshet har virkelig gjort underverker for det virtuelle norske landskapet. Sammen med FTX Global skaper det en magi som er noen skjermbilder verdig. Tromsø by night. Mer detaljerte veier bringer frem flere nattlys fra FTX Global. Ved Trollveggen. Vei og jernbane faller fint på plass. Sunndalsøra. Stjørdalselva øst for Værnes. Godt å se riktige veier i dalføret. Det eneste som nå gjenstår i det virtuelle landskapet er mer nøyaktig landclass. Åsene er egentlig skogkledde. Sandbankene i elva er en flott detalj. Stjørdal. Her gjelder det samme, Forbordfjellet i bakgrunnen har ikke åker oppover siden. Men det er jo ikke dette sceneryet sin feil, det er nok en virtuell bonkaill. Nord for Gardermoen er det bare velstand. I Andselv på Bardufoss ser det nå ut som at det faktisk bor folk! Merk, det brune området ved elva til venstre har jeg lagt inn selv (Fossmofeltet). I skytefeltet ved Bardufoss kommer Forsvarets lekeplass tydelig frem. Hvis det er noe spesielt jeg skal pirke på, så er det at NSX III roads bringer frem en del ekstra FTX Global lyspunkter der det ikke burde være. Her er ett bilde fra Værnes, med og uten NSX III roads.
  12. Tror ikke du blir utsatt for så mye stråling av en mottaker. Håper du ikke har mobiltelefon
  13. Har to slike mottakere i familien, og det er ingen utgifter forbundet med å få tilsendt en slik.
×
×
  • Opprett ny...