Gå til innhold

Raymond Bergseng

Members
  • Innholdsteller

    914
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Raymond Bergseng

  1. Da var "Secret Project #1" avslørt og dette ser ut som en ny serie fra PMDG: PMDG Classics Line. Først ut her er DC-6B Cloudmaster. Jeg postet også om det her og Roberts forumpost/annonsering, med bilder, kan du se her I andre nyheter: SDKen til NGX er ute av den juridiske hengemyra. Software-oppgradering hos PMDG har gjort at SP1c trenger noe mer testing og vil bli utgitt i løpet av de kommende dagene eller ukene. SDKen vil bli utgitt samtidig, da disse er avhengig av hverandre. De første preview bildene av PMDG 777 kan forventes innen slutten av første kvartal i år, det vil si i slutten av Mars. PMDG har nå begynt konverteringen av et av deres fly til X-plane, og de bekrefter at de VIL utvikle for X-plane også. De vil ikke si hvilket fly dette gjelder. De innrømmer dog at X-plane fører noen bekymringer med seg, sett fra et markedsførings ståsted. PMDG vil i første omgang forby folk å bruke PMDG sine produkter i Prepar3D, men antyder samtidig at det kan komme spesiallisenser senere, som kan tillate denne bruken. De som har bestilt Backup-CD fra PMDG, vil få tilsendt denne etter SP1c release, da dette vil bli siste SP1 release. Les mer om dette her.
  2. Legg merke til at det på Facebook-siden står "announcements" som antyder at det er flere nyheter på vei. Både SP til JS41, B777, Dash 8, SDK og BBJ og militærmodeller av NGX er alle på sett og hvis allerede annonsert. Vi vet de er på vei. Jeg vil derfor bli litt overrasket, om det skulle være en av disse som ble annonsert. Ting jeg, her og nå, kan tenke meg dette gjelder er: PMDG har en god stund nå nevnt "a secret Project", som kanskje kan være det som nå skal bli avslørt. Robert Randazzo har også flere ganger nevnt et program, som gjør at man kan simulere airline prosedyrer sammen med NGXen, skal være under utvikling. Flere av medlemene av PMDG har også ytret ønske om å lage et nytt 747 på den nåværende NGX plattformen. Det er også nå kjent at PMDG har hatt en mann på teamet til å undersøke muligheten for å porte PMDGs produkter fra NGX og videre over til X-plane. Kanskje de nå har tatt en avgjørelse om å støtte X-plane, og kanskje også LMs Prepar3D. I tillegg foreligger det en avtale om at PMDG kan selge de orginale 777 manualene, slik de gjorde til 737, så dette kan kanskje også bli annonsert. Dette er selvfølgelig bare spekulasjoner fra min side, basert på hva jeg har sett PMDG har skrevet og hintet om på forum og facebook. Det skal bli spennende å se hva som faktisk blir annonsert
  3. Jeg må si meg enig med deg Gunnar. Selv om jeg må innrømme at å lese addon utviklernes opplevelser med Microsoft under utviklingen av Flight var lite oppløftende lesing, har jeg på ingen måte konkludert. Flight gikk nettopp inn i BETA og er fortsatt noen uker og måneder unna release. Det er fortsatt ikke kjent hva fremtiden vil bringe for Flight. Pressemeldingen som Flight-teamet publiserte på Onsdag, sa i grunnen ikke så mye mer en det som ble sagt eller indikert i tidligere oppdateringer fra teamet på deres webside. I en av de første meldingene som ble publisert av teamet var det faktisk mye hyggelig lesing. Der står det hvordan fjerning av navnet "simulator" var mer på grunn av marketing, og at de som ville bruke det som en simulator istedet for spill, ville ha muligheten til det. De skrev videre at de hadde respekt for den nesten 30 år gamle franchisen MFS, og den entusiastiske sim og utvikler- miljøet som er bygget opp rundt denne. Det skal dog sies at dette antagelig var før Microsoft plutselig stengte dørene for addon-selskapene, når selskapene som PMDG umiddelbart nektet å godta kravene Microsoft stilte, for at de skulle få utvikle addon til Flight. Som noen på AVSIM sier, kan det godt hende at "dressene" og "blårussen" hos Microsoft satte foten ned, og begrenset Flight teamet sine visjoner for Microsoft Flight. PÅ CES (Consumer Electronics Show) til uken vil Microsoft vise frem Flight til publikum. Etter all kritikken fra flightsim-miljøet, både simmere og utviklere, kan det godt hende Microsoft ser seg nødt til å kommentere hva slags holdning dem vil legge seg på i forhold til addon-utviklere, og simmerne i miljøet. Som Robert Randazzo hos PMDG sier i det nederste sitatet til Gunnar, har dem sett liknende oppførsel fra Microsoft tidligere, og de vil ikke stenge døren til Flight riktig enda. En liten interessant ting med PMDG som er blitt kjent gjennom dette Flight-bråket, er at PMDG har tatt inn en ny mann i teamet, som skal utelukkende prøve å porte et av deres eksisterende fly til X-Plane 10. Resultatet av dette forsøket, vil avgjøre om PMDG i fremtiden vil støtte X-plane. Robert sier uansett at NGX plattformen ble utviklet med tanke på å lett porte flyet over til forskjellige plattformer, noe som på sikt kan gjøre PMDG til en multiplatform utvikler. Les mer om dette her
  4. I følge BBC News vil etterforskerne av Air France flight 447 ulykken i dag gi ut en foreløpig rapport om hva som skjedde da flyet styrtet i 2009. Dette er den første rapporten som gis ut etter at ferdskriveren og taleregistratoren ble funnet tidligere i år. Den endelige rapporten er ikke ventet før i 2012. Les mer her og her.
  5. Haha Gunnar. November 2011, ja. Jeg trur kanskje Microsoft hadde hatt med seg MS Flight til årets E3 om det hadde vært tilfelle, men så langt er den ikke annonsert av Microsoft. Jeg personlig har mer tro på en November 2012 release. Selv om jeg forstår de som sier at det likner litt på FSX, er jeg ikke helt enig. Både Mesh, skyer og autogen ser for meg en smule bedre ut enn i default FSX. Når det er sagt, skal man huske på at vi her kommenterer rundt et spill/simulator som er under utvikling og kanskje fortsatt vil være det i minst 1 til 2 år til. Jeg trur kanskje ikke vi skal ta noen konklusjoner, før i hvertfall promobildene begynner å dukke opp. Husk også at det vi ser er default Microsoft Flight. Det tok vel ikke så fryktelig lang tid fra FSX ble utgitt, til de første addon produktene kom. Det trur jeg heller ikke det vil ta denne gang. Hvor mange er det egentlig som har noe som helst default i FSX i dag? Vi må nok bare erkjenne at vi vil aldri få en komplett flysimulator fra Microsoft, hvor det ikke vil være nødvendig med utbedringer. MS Flight vil nok forbli en platform for addon utviklere, som utgavene før den. Sånn sett er jeg faktisk mer interresert i hva Microsoft har puttet "under panseret" på MS Flight. Dessverre er det så langt ikke gitt ut noe data om hva MS Flight vil være kapabel til. Vil man denne gangen få et komplett værsystem med fuktighetsdata, samt mulighet for addon programmer som Active Sky og ta full kontroll over værsituasjonen? Vil man få et bedre system rundt behandling av landclass, bakketeksturer osv. Er grafikkmotoren modernisert slik at den fullt ut utnytter den kraften vi innehar gjennom BÅDE CPU og GPU, og dermed kan gjøre den mindre tungkjørt enn hva FSX er i dag?
  6. Etter å ha vært ganske stille i rundt 2 måneder, er det nå sluppet fem nye screenshots fra Microsoft Flight. Se dem her (Mai 2011). De har også oppdatert nyhetssiden deres, men kan ikke fortelle annet enn at de er dypt inne i utviklingsstadiet for tiden
  7. Kjempeflotte bilder, Olaf. Hva slags scenery er det du bruker på det nederste bilde? Det tok meg en stund å overbevise meg selv om at det ikke var et iFly redigert inn i et ekte landskap :grin:
  8. Vanskelig å svare enkelt på, da man har mange fly innen forskjellige kategorier, som ikke kan direkte sammenliknes. Jeg må vel si at PMDG 747-400X med -8i/F tilleggspakken er den jeg har tilbrakt mest tid med, så det må vel sånn sett sies å være det beste kjøpet. Hva utgivelsen av 737NGX gjør med det, gjenstår å se
  9. BEA, som etterforsker denne styrten, kan nå bekrefte at alle data i de "svarte" boksene er intakte, etter at minnebrikkene er tatt ut, tørket og renset. Dataene fra både ferdskriveren og taleregistratoren ble lastet ned i helgen uten problemer. Taleregistratoren skal ha tatt opp de siste 2 timene før ulykken. En foreløpig rapport kan ventes i løpet av sommeren, mens den endelige rapporten vil komme i begynnelsen av neste år. Les mer her.
  10. Nå skal en undervannsrobot ha funnet den bakre delen av Air France 447 flyet, hvor ferdskriveren og taleregistratoren befinner seg. De fortsetter nå å prøve å finne selve boksene. Finner de den, blir det interessant å se hvilken forfattning den er i. Les mer her.
  11. Letemannskapet som leter etter Air France 447 som styrtet i atlanterhavet i 2009, har nå kommet over det som kan være selve vrakstedet. Motorer, landingshjul, deler av en vinge og en stor del av flykroppen skal nå være funnet. Det skal til og med være funnet omkomne på innsiden av vraket. Kanskje det nå er lov å håpe at man snart finner den delen hvor taleregistratoren og ferdskriveren befinner seg. Hvis de fortsatt er brukbare til noe, da. Les mer her.
  12. Kom nettopp over denne. Et nytt Gulfstream G650 skal ha kræsjet under takeoff mens det utførte takeoff-tester i går. 2 piloter og 2 testingeniører skal ha mistet livet. Trist. Les mer her.
  13. Da var det klart for en ny sesong med 6 nye episoder av Mayday/Air Crash Investigation. Jeg kan desverre ikke se noen tegn til at de norske kanalene skal sende dem med det første. Dersom du ikke vil vente, kan du laste ned de tre første episodene her. Det ligger også et par av de nye episodene på You Tube: Schiphol Disaster (Turkish Airlines Flight 1951): [video:youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LilVxq4hcQ8 Heathrow Crash Landing (British Airways Flight 38): [video:youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tMw1jMlWt40 Flere episoder kommer sikkert på You Tube etter hvert som de blir sendt på TV rundt om i verden. En av episodene denne sesongen handler om Scandinavian Airlines Flight 751 som styrtet/kræsjlandet i et skogholt og delte seg i tre deler. Jeg husker så vidt jeg så om denne hendelsen på TV en gang i tiden Jeg er forøvrig imponert over ACI sine CGI rekonstruksjoner. Ser ut til at dem legger bra med resurser inn i dem
  14. 18. Mars har den norske filmen "Pax" premiere, en film som er ca. 2 år forsinket grunnet de krevende spesialeffektene. Produsentene ville opprinnelig bruke et lite propellfly for å spare penger, men da regissøren troppet uanmeldt opp på kontoret til Bjørn Kjos for å spørre om å få låne et B737, lurte han bare på "hvor, når og hvor lenge?" :grin: Se filmklipp og les mer her.
  15. Flotte bilder av et tilsynelatende nydelig scenery. Da gjenstår bare ytelse da PMDG bruker det i deres seneste NGX bilder på Facebook-siden deres også.
  16. Da var det lagt ut en ny kort video, "Webisode 3", av MS Flight på hjemmesiden deres
  17. Alltid morro med mer 747 på Gardermoen, enten det er -400 eller -8
  18. Nydelig arbeid. Jeg håper du fortsetter sånn når NGXen slippes :grin:
  19. Det brukes ikke winglets på de nye Boeing flyene (med unntak av de minste), men noe som heter Raked Wingtips. Dette er en integrert del av tuppen på vingen som har en enda større bakovergående vinkel (Det som kalles "swept wing" på engelsk, fant ikke noe bedre norsk ord for det i farta) enn selve vingen. Dette skal ytterligere redusere drag og gi løft, slik at flyet blir enda mer fuel økonomisk enn de med winglets. 5,5% bedre mot 3,5% - 4,5% på dagens winglets i følge wikipedia. Siden størrelsen på vingen har noe å si, vil de minste Boeing flyene fortsatt ha winglets. Sikkert flere her som kan fortelle dette bedre og mer korrekt enn meg, men dette er det jeg vet om det nye vingedesignet.
  20. Endelig en annonsering fra Microsoft! Nå håper jeg bare på Microsoft Trains også :grin: Nå står det jo "Windows Exclusive" i annonseringen, noe som skulle tilsi at det ikke vil bli noen konsoll-versjon.
  21. Vel, Microsoft har jo hele tiden sagt at de ikke har noen intensjon om å legge denne serien død. Allerede da ACES ble nedlagt i fjor, hintet de om at flightsim serien ville fortsette på et eller annet tidspunkt. Etter nedleggelsen av ACES er det heller ingen overraskelse at FS går inn i Microsofts LIVE-system. Hvordan en eventuell Post-ACES MSFS vil se ut, er derimot et åpent spørsmål
  22. Kjempeflott bilde. Det der kunne jo like godt vært real
×
×
  • Opprett ny...