Gå til innhold

LN-MOW

Members
  • Innholdsteller

    79
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av LN-MOW

  1. Det var en Moerefly innom ved 23-tiden, hvis ikke jeg tar helt feil .....
  2. Til sammenligning: Fornebu var 2200m .. det var nok for nonstop ops til Newark med 767 (full) saa lenge vaerforholdene var OK ... Tower Air var innom med 747-100 og -200 innimellom, og de maatte ha fuelstop paa Shannon. En -400 har bedre performance enn eldre modeller.
  3. Vidar - infoen var hentet fra Flytecomm's flight-tracker.
  4. Naa er'n iallefall paa vei ... Airline Boeing Commercial Airplane Group Flight Number 501 Departure City (Airport) Seattle, WA (BFI) Departure Time 12/05/2003 04:07 AM Arrival City (Airport) Bodo, Norway (ENBO) Arrival Time 12/05/2003 09:01 PM Remaining Flight Time 06:29 Aircraft Type Boeing 777-300 Current Altitude 32,000 feet Current Groundspeed 587 mph Flight Status In Flight
  5. For fakta om 737-BBJ, se her: Boeing's infosider om BBJ For fakta om A319CJ, se her: Airbus' infoside om 319CJ Som dere skjoenner dreier dette seg om spesialversjoner som har lite til felles med de som de regulaere flyselskapene opererer.
  6. file:///GEIR%20OSX-BOOT/Users/geir/Desktop/Boeing-portrett.jpg Linken til bildene funker daarlig .......
  7. [sitat}Finn Erik... jeg er i Seattle i forbindelse med Boeing rett som det er... og jeg skal ta kontakt med deg neste gang... Ja... det er mye godt øl i Seattle... og en "Red Hook" skulle smake godt... Faar jeg ogsaa vaere med??? :-)
  8. Dette har vaert diskutert tidligere. Her er et lite hoeydepunkt: ''Uten å være 1oo prosent historisk korrekt: Norway Airlines (JA) startet opp med to 737-300 og ble etterhvert til 'Air Europe Scandinavia' og fløy FBU/CPH/ARN-Gatwick under Air Europe rutenummer. De fløy også noe charter bl.a. for Forsvaret. Da AE kollapset, fortsatte de å operere til London/Gatwick og innledet etterhvert samarbeide med Transwede. Transwede presset dem til å dumpe de driftssikre 733'erene til fordel for en sjaber MD83 og en like råtten MD87. Kostnadene med en ny flytype og mye uregelmessigheter ble til slutt en for dyr affære for JA. '' Link: Norway Airlines diskusjon
  9. quote: Opprinnelig postet av Georg Korycki: Jobber for LOT (i samarbeid med SAS) Visste ikke at LOT hadde kontor i SVG ..... Etter Vanguards konkurs, jobber jeg nå for American Trans Air i Seattle.
  10. Men i et ordentlig fly slipper du 'You have performed an illegal operation and will be shut down' når du ligger på short final ... Lindegaard er forøvrig en fornuftig mann .. synd han har så mange idioter nedover i organisasjonen ...
  11. www.cactuslinks.com inneholder informasjon om det meste som er parkert i ørkenen.
  12. Ikke glem: - at veldig mange av disse sitene drives av idealister som arbeider for å gi oss verdifulle tilskudd til vår hobby. Disse har til dels STORE utgifter for å la oss andre nyte godt av deres arbeid og innsats. Er det urimelig at man lager et VIP-system for en lav avgift for de som vil ha prioritert adgang? Noe finansieres ved reklame, men på langt nær alt. Det er begrenset hva næringslivet vil betale for eksponering på en flysim-side, det kan sikkert Dag bekrefte ... Flightsim.com har et problem: de klarer ikke å ta unna trafikken og de er nødt til å begrense gratistrafikken for at ikke hele deres opplegg skal kræsje. Det er klart det er irriterende for oss som er 'vant til' å få gratis service å få redusert kvaliteten på tjenesten, men man må ikke glemme at den ER gratis, og at det er på grunn av disse personenes idealisme at vi fortsatt kan benytte den. Bruk flightsim.com til å FINNE filer - gå deretter til andre steder eller til produsentens hjemmeside for å laste ned. Da slipper dere å irritere dere over treg nedlasting etc. Vær snill med idealistene - husk at de er våre beste venner. Går de lei, forsvinner de. Og hva sitter vi igjen med da??? Betalingstjenester over hele fjæla. TENK!!
  13. 1. Michelle - den informasjonen er helt feil. Transbrasilmaskinene tilhører Germania og skal tilbake til Tyskland. 2. Olav - her er LN-NOR's historie: 1444 08.09.87 G-BNXW Norway AL/Monarch A 09.10.87 33A LN-NOR NTUbt fr Nordstress LN-NOR Norway AL ret 01.11.88 G-BNXW Air Europe Scandin 89? LN-NOR rr 19.02.91 G-BNXW Air Europe rr 20.02.91 str 8.3.91 Gatwick LN-NOR Norway AL ret 26.04.91 ret lessor CS-TKD Air Columbus lsd 14.03.92 sDUB 5.92 good cn/wfu by 10.94? 9H-ACS Air Malta lsd s28.4.95 ret?? CS-TIN TAP slsd 13.11.95 lsfr Norway, wfu 10.99, pkd Lisbon 30.11.99 white PT-TEX Transbrazil r21.2.00 C left Lisbon early 3.00 white Maskinen(e) ble kjøpt av Ansett Worldwide (AWWAS) / Nordstress kundekode 3A. Listingen er litt uklar, men den har utvilsomt fløyet for Monarch - bildet taler for seg. Skal prøve å finne ut mer .. men nå må jeg LØPE!!!
  14. quote: Opprinnelig postet av Olav M. Rønningen: ]Nylig stod det en 737-500 i TransBrasil farger på Stavanger Lufthavn. Den stod på "langtidsparkeringen" sammen med en Braathens 737-700. Det er to av disse ... de eies av Germania og skal tilbake til dem etter en grundig overhaling. De var i en så dårlig forfatning etter tiden i Brasil at de måtte flys på dispensasjon og de er pt. ikke luftdyktige.
  15. Olav - det er stort sett korrekt. LN-NOR ble egentlig bestilt for Monarch (leasing), men den ordren ble kansellert. Maskinen ble levert fra Boeing i Norway Airlines' farger. Det fantes et bilde av den på Airpics og Airliners tatt på Boeing Field før levering. (Dette ble fjernet pga rettighetsproblemer..) MD87/DHG er som du nevnte en av prototypene - og begge maskinene flyr nå for Spanair ifølge den listen jeg sitter med.
  16. Uten å være 1oo prosent historisk korrekt: Norway Airlines (JA) startet opp med to 737-300 og ble etterhvert til 'Air Europe Scandinavia' og fløy FBU/CPH/ARN-Gatwick under Air Europe rutenummer. De fløy også noe charter bl.a. for Forsvaret. Da AE kollapset, fortsatte de å operere til London/Gatwick og innledet etterhvert samarbeide med Transwede. Transwede presset dem til å dumpe de driftssikre 733'erene til fordel for en sjaber MD83 og en like råtten MD87. Kostnadene med en ny flytype og mye uregelmessigheter ble til slutt en for dyr affære for JA. Selskapets to 733'ere har etter perioden hos JA hatt en variert karriere hos selskaper som TAP, Air MAlta og andre. Siste kjente stoppested for de to er Brasil - den ene hos Transbrasil, som ikke er mer, og den andre hos noe som heter Brasil Rodo Aero. Ingen av maskinene har fløyet for Air Europa, som påstått over. Imidlertid fløy NOR for Air Columbus som drev charterflygninger fra Portugal - det er sannsynligvis dette selskapet som det siktes til. [ 20-03-2002, 05:09: Endret av: LN-MOW ]
  17. TF-FIX dukker muligens opp på OSL innimellom. Iceair's første 753 skal snart leveres. http://www1.airpics.com/showimg.php?imgid=19511 http://www1.airpics.com/showimg.php?imgid=19511
  18. Scandinavian Airlines SK 2541 Copenhagen (CPH), Copenhagen, Denmark 19:40 Dublin (DUB), Dublin, Ireland 20:55 Non-stop 737
  19. Med en times connection (Milano-Oslo) og uttak/gjeninsjekking av bagasjen kan det bli veldig spennende ... og mister du flyet er det 'Game Over'. Ingen 100-kronersbilletter for å komme seg videre da. Slik tjener Ryanair mye penger. Pluss på å selge billetter til tog som ikke går ...
  20. Sendte en email til Wilco for noen dager siden og påpekte problemet, men de har ikke giddet å svare ...
  21. quote: Opprinnelig postet av Kjell Engkrog: Kanskje LN-MOW kan hjelpe hvis du ser dette? [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] Temaet ble diskutert her: http://forum.airpics.com/read.php?TID=3440&page=1#22263
  22. Gode nyheter for oss som har dette programmet .. patchen kan lastes ned fra wilcopub.com . Imidlertid sank frameraten min fra 30+ til ca 1.4 per sekund ved flygning rundt SEA... ikke så hyggelig .. (har 1.2 ghz Athlon..)
  23. quote: Opprinnelig postet av Rune Valestrand: Men da følger ikke Norsk manual med. Det er ikkenoe tap, da den ikke er på mange sidene ... Ellers ligger den norske manualen på CD'en .. sammen med finsk, svensk, dansk, koreansk osv .... Prisen for Pro ligger på 65-70 dollar pluss tax.
  24. DC8 var tidligere et vanlig syn på FBU, da både SAS og Icelandair opererte typen. SAS leide inn en Scanair DC8-63 som gikk to-tre turer Oslo-Bergen v.v. på ukedagene for å avhjelpe på kapasiteten. Dette var mens BU ikke hadde lov til å fly strekningen. Imidlertid likte ikke den gamle damen å bare være i luften 30 minutter av gangen og slo seg ofte vrang, med tilhørende tekniske forsinkelser og kanselleringer. Ikke særlig populært når man hadde over 250 pax booket ... Ellers var det 'ofte' større fly på FBU. SAS og Scanair/Premair var ofte innom med DC10 når Galemoen var stengt, og ellers hadde BA og TWA Tristar-trafikk, og Tower Air og Cargolux var begge innom med 747'er ved noen få anledninger.
  25. Kvinnebevegelser og likestillingsombud kan gjøre fint lite med medfødte kvinnelige følelser og tankegang. Det er nå en gang sånn at det er en god del 'basic' forskjeller mellom 'oss' og 'dem'. Og det at mange av 'oss' ikke skjønner dette, er også en av hovedårsakene til at skilsmissestatistikken er så høy. 'Respekt' er et ord som flere burde lære seg ..
×
×
  • Opprett ny...