Gå til innhold

Aleksander Berge

Members
  • Innholdsteller

    989
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Aleksander Berge

  • Bursdag 02. feb. 1989

Aleksander Berge's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fløy med NW A330 fra Detroit til AMS for et par år siden. Deilig tur, med egen sjerm og bra service. Skal flytte til Las Vegas, Nevada nå til tirsdag og da blir det NW A330 igjen. Nå fra AMS til Minneapolis.
  2. Nja, det at jeg har et amerikansk flagg i avataren betyr slettes ikke at jeg støtter den nåværende regjering og president fullt ut i alle deres meninger. Noe veldig mange glemmer er at halvparten av den amerikanske befolkning sa nei til Bush. Han er nå en av de presidentene i verden med minst oppslutning i sitt eget land. Det er noe folk bør tenke på når de kritiserer "USA" så jevli. Si heller "Bush" og ikke USA. Kjenner mange amerikanere som har LANGT mindre konservative meninger enn jeg.
  3. Skjønner passasjerene. Engelskmenn har også fått nok. Litt OT, anbefaler alle å se United 93. Meget kraftig.
  4. www.hangar.no Moss avis "Rygge sivile flyplass skal ha klare avtale med fire flyselskap om base ved flyplassen. Styreleder i RSL, Egil M. Ullebø vil ikke røpe navnene men sier interessen også fra andre selskap har vært stor. RSL vil i løpet av høsten inviterer til pressekonferanse for å presentere hvilke flyselskap som vil starte opp flygninger til Østfold. I følge Moss Avis er det nå klare avtaler med fire selskap , mens flere mindre nordiske og utenlandske skal ha sagt seg interesserte i å starte opp. Ingen av de store flyselskapene som er aktuelle, SAS Braathens, Norwegian og Ryanair har bekreftet oppstart på Rygge men Ullebø sier de nå er i sluttfasen med å få avtalene på plass. Luftfartsanalytikere Hangar.no har snakket med tror Rygge vil kunne trekke til seg enkelte selskap men at mye henger på hvilket nivå avgiftene ved flyplassen vil bli. Det er uansett lite trolig at mer enn ett lavprisselskap kommer til å trafikkere med egen base på Rygge." Så, Kenneth, ser ut som den teorien din med at det bare er Coast Air som kommer til å bruke Rygge slo litt feil?
  5. Koster det like mye fra NewYork-OSL og at det oppå disse også skal plusses avgifter, så er ikke totalprisen noe sjokkerende i billig retning i det hele tatt syns jeg. Neinei, 2100 tur/retur. Kostet akkurat rundt 3000,- for alt, om jeg ikke husker feil..
  6. Yeah.... right.... På kortdistanse er kanskje SAS det svakere ledd, men på langdistanse er det ikke mange som slår de. (Hvis flyene går da). Sist jeg var i New York fløy jeg med KLM 747 til JFK. Dårlig fly med dårlig service. NW A330 fra Detroit til AMS derrimot var en hyggelig overraskelse! Må si at Northwest har kommet seg. Dessuten kostet ikke flybilletten fra OSL-NewYork mer enn 2100kr eks avgifter !
  7. Skal dit i morgen. Får håpe ikke flyet blir kanselert .
  8. Det som er tingen er at vi er et fylke med over 250.000 innbyggere og ikke har en egen flyplass. Fra Sarpsborg tar det 1,5 time å kjøre til Gardermoen, 1,5t til Torp og 2,5t til Göteborg. Nå får vi en lokal flyplass som de fleste andre innbyggere i Norge. Vi får vente å se, men tror nok Rygge vil bli en braksuksess!
  9. Vet jeg drar opp en gammel tråd her, men ganske mye er skjedd faktisk. Thon har jo kjøpt seg inn så alle finansielle problemer er løst. Mange flyselskaper ser Rygge som en mulighet, blandt andre Norwegian, KLM, British Airways, SN Brüssels Airlines, Air France, Coast Air og Ryanair. Ruter som kan bli aktuelle er fra Rygge til København, Stockholm, Bergen, Helsinki, Bodø, Billund, Frankfurt, Paris, Berlin, Amsterdam og London. hangar.no Da ere bare å sprette sjampanjen snart Østfoldinger!
  10. De som tenker slik, kan ikke tenke omfattende. Rygge vil neppe få særlig mange internasjonale flyruter med det aller første, dermed vil østfoldinger henvende seg til Oslo Lufthavn Gardermoen, og der er folk så innbefattet med service og så kjent med selve flyplassen og systemet at de mest sannsynlig vil komme tilbake dit igjen og igjen. Det har jeg fått høre fra omtrent alle jeg kjenner når det er snak om personligemeninger angående Gardermoen og "nærliggende" flyplasser. Angående nasjonale flyruter vil nok det være det samme om det er fra Rygge eller Gardermoen, det er vel prisen og avstand som bestemmer departure destination her. Hvorfor tror du ikke internasjonale ruter vil komme i begynnelsen? Det er vel dette det først og fremst er snakk om. Det er langt fra bare Ryanair som har sagt at de er interessert. Sterling mulig Norwegian og SAS. Men uansett, det tar og har tatt alt for lang tid å få i gang noe. Gjenstår jo å se om det blir noe i det hele tatt.
  11. Å stanse veksten på Torp? Den blir nok litt bremset med at de fleste østfoldinger benytter seg av Rygge? Eller?... Dessuten er det en vesentlig forskjell på avstander fra Oslo. Oslo S - Torp, Sandefjord = 114 km. 1 t 25 min Oslo S - Rygge = 60 km. 50 min Oslo S - Gardermoen = 48 km 35 min I mine øyne ser Rygge ut som et mer gunstig alternativ enn Torp. Vet ikke helt hvordan du måler avstander .
  12. Kan hende selskapene ikke bryr seg, men det gjør mange passasjerer. Brått ble en taxitur fra TRF til Karl Johan dyrere enn flybiletten. Det husker passasjerene. Uansett, starter det sivil trafikk fra Rygge vil dette garantert bli en suksess. Det bor for mange i dette området at det nesten er kriminelt at vi ikke har fått det før.
  13. Og dersom Ryanair blir lei av å bruke ekstra fuel p.g.a Torps håpløse mangel på taxiways som resulterer i opptil 15Nm spacing på 36, og 10-12 hvis man skal ha en avgang i mellom to landinger på 18...........så kanskje det er Torp som blir supplementet til Rygge OTOH....kanskje en trussel fra Rygge er det som skal til for å få taxiways så man slipper backtracking...og kanskje til og med en ILS på 36.... En enda større trussel fra Rygge er nok at Rygge har 4-felts motorvei helt til Oslo. Fra sentrale deler av Oslo er det også faktisk like langt til Gardermoen som det er til Rygge. Trur kanskje det kan være lokkende for billigselskap .
  14. Skjønner ikke helt poenget ditt, Truls? Han har ikke nevnt noen navn på hvem som ble syke osv, så er vel ikke en big deal? Dessuten legger du vel kanskje litt mye i ordet publisere? Er ikke vg.no det her. Hørtes ut som du trives med damene ja
  15. Som du sikkert ser er det bilde der litt gammelt og av en pensjonert maskin. Trodde det ikke var noe som het Thai Cargo lengere
×
×
  • Opprett ny...