Gå til innhold

Bjarte Benberg

Members
  • Innholdsteller

    102
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Bjarte Benberg

  1. Jaggu,tok ikke lang tid før Northport dreit på draget, holdt ikke en uke en gang.....
  2. Forsvaret har vel booka den for å frakte soldater tilbake fra 17 mai perm.
  3. Thomas, det lurer jeg på hvordan de skal få til? Nå er jeg for tiden bare timevikar på ramp i Servisair, men vi er ikke kjent for å ha for mye folk på hvert fly og i pmz. Hvordan klarer de å drive enda rimeligere?
  4. Jeg fikk ihvertfall inntrykk av det da jeg prøvde meg i fjor sommer, det forsvant mange etter den første dagen da de testene ble tatt, og kravene er ikke vanskelige.
  5. Stå på! Bare ikke ryk ut på de fysiske testene, det er det mange som gjør, og det er noe man selv kan gjøre noe med før opptaket. Lykke til
  6. Den er god å ha under skikkelig termikkflygning også
  7. Vel, dette kan vi gjøre til en lang diskusjon, det er ikke hensikten, vil heller ikke kalle dette en "krise". Men du må forstå at et firma får kritikk for å benekte at de kansellerer ruter med lite bellegg for så å snu tvert om, om det så er SASBraathens eller hvilket som helst annet flyselskap. Det skulle bare mangle spør du meg. Hva "SAS-sjefen" eller andre "sjefer" sier om hverandre er deres sak.
  8. Høres ut som om dere prater om en enkeltperson. Dette er et firma, og firmaer som ikke leverer, må regne med kritikk fra konkurrenter og media, that's it.
  9. Hei! Ser nok den en gang i løpet av sommerferien, det blir bra. Dag, er du flyingeniør og har du tatt utdannelsen din i Norge eller utlandet? Har selv tenkt litt i de baner når det gjelder videre utdannelse, så hadde vært fint å høre fra noen som er inne i gamet.
  10. Absolutt å anbefale, hadde min første solotur i dag på Elverum, det var deilig. Så hvis dette kanskje kan være noe for dere på Romeriket ta en titt her. Gardermoen Seilflyklubb
  11. Her er noen du eventuelt kan ta kontakt med: Servisair Norge AS
  12. Nå skal de sies at på Gardermoen så må så godt som allt personell som skal ut på rampen igjennom ihvertfall en "metalldetektor/røntgen-kontroll" i løpet av en arbeidsdag, men det er jo ikke til å stikke under en stol at hvis man virkelig vil, så er det ikke umulig å unngå en slik kontroll.
  13. Herregud dette blir bare for teit, ikke rart det er krig i verden slik dere klarer å diskutere og vri på uttaleser fra andre om filleting...
  14. Stortingets og regjeringens forsvarspolitikk er udugelig, samtidig som vi har en jåledukke av en forsvarsminister som skulle hatt en runde i førstegangstjenesten selv, før hun i det hele tatt skulle blitt sjef for forsvarets politikk.
  15. Det blir spennende å se hvordan de takler handlingen av Norwegian, godt at SgS får litt konkurranse. Vil de også ha egne folk på innsjekk og på gate?
  16. Halla! Dette spørsmålet virker kanskje selfølgelig for noen, men jeg lurer bare på en ting anngående prisforskjeller på jetfuel i forskjellige land og på forskjellige flyplasser. Er prisen på jetfuel den samme overalt, eller vil det foreksempel lønne seg for et flyselskap å fylle fulle tanker (hvis det lar seg gjøre med tanke på max takeoff vekt) der hvor der har sin base, slik at de slipper å fylle fuel på en tournaround i et annet land hvor prisen er høyere? Hvordan praktiseres dette?
  17. Prestens time, er en time der gutta i troppen har møte med presten hvor man egentlig kan ta opp allt i plenum uten noen dømmende befal tilstede, gjennomføres relativt sjelden. Kabeltesten tases med en lege der han holder i en kabel som består av flere små fargede kabler som er tvinnet sammen, og du skal si hvliken farge de han peker på har, tester fargesynet.
  18. Imponerende tålmodighet! Ikke for å være frekk, men skjer det lite i kristiansund for tiden siden du orket dette?
  19. Jeg kan sitte på, men bare hvis det er free drinks på turen
  20. Dette var rått! Har dere noen fler sånne på lager?
  21. Takk, det er nok det som er problemet, skal prøves ut i kveld. sjalabais
  22. Takk for tips! Men har fortsatt et problem med å koble meg til vatsim, er noen som har en løsning?
×
×
  • Opprett ny...