Gå til innhold

Stian Rolandsen

Members
  • Innholdsteller

    2 058
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    11

Alt skrevet av Stian Rolandsen

  1. Siden første bildet er av A320 NEO så er det på sin plass å linke til denne: https://flybywiresim.com/ Last ned installer og installer via den. Jeg bruker development versjonen.
  2. Tredje siste, short final med Vedøya og Storfjellet i akkurat den vinkelen der Åfjorden(havstykket mellom Vedøya og Storfjellet) lar Nykene komme til syne. Det er hjemme, akkurat slik jeg husker det. Vakkert og takk for besøket.
  3. Mer enn nok til å kjenne på et snev av hjemlengsel. Helt makalaust!
  4. Bruk loadmanager som du finner på EFB i Fenix. Unngå å bruk den Weight and balance som er i MSFS. Der kan du sette antall passasjerer og bagasje/cargo selv, eller laste inn fra Simbrief.
  5. Gikk til innkjøp av denne selv. 4 turer på kryss og tvers av Europa med cargo unnagjort. Virkelig bra jobb fra Inibuilds. Ekstremt detaljenivå på det aller meste. Litt smårusk fra min side med å styre denne herligheten, som tilskrives at man nok har brukt litt for mye tid med mer moderne Airbuser. Profile descent er noe ute å sykler til tider, men har skjønt at denne sjelden var/er til å stole på i virkeligheten og at det er mye bruk av VS og LVL CHG, så det gjelder å være på ballen og ligge et par skritt foran flyet.
  6. Joda jeg er klar over dette. Værre å flytte Windows til hvilken som helst plassering 😉 Jeg har fortsatt P3D for å stille 747 behovet mitt, så ønsker en egen disk helt dedikert til spill og addons. Da er det ønskelig å ha Windows på en mindre disk og alt FS relatert på en stor disk(som sikkert er for liten om 3 måneder😂) Jeg er uansett kjempe fornøyd nå med alt i boks igjen. Rakk tilogmed en tur med pmdg fra Chicago til Houston i dag tidlig før jeg kjørte på høstferie med ungene.
  7. Et lite hjertesukk kan se ut til å ha gjort susen. For fremtidig referanse for de som havner i samme situasjonen. I alle forsøkene som jeg hadde gjennom helgen så sjekket jeg mappen ...packages/official/onestore og la merke til at alle filene som ble lastet ned, men det så ut til at det også var det eneste som skjedde. Den inneholdt en skog av filer med navn .part/.patch og .0**. Det ble ikke opprettet en eneste undermappe. Dette til tross for at jeg hadde kjørt som admin og fulgt alt av råd og tips på det offisielle forumet. Det jeg har gjort i kveld er å avinstallere absolutt alt som er relatert til MSFS og fjernet alt av mapper som lå igjen på diverse plasseringer. Restart av PC Deaktivert Windows defender og brannmur. Installere MSFS via Xbox appen. Startet MSFS som admin. Underveis har jeg fulgt med mappen nevnt over og sett at det lastes ned filer som nevnt over, men denne gangen har filene gradvis blitt erstattet av mapper. Jeg vet ikke hva som som var årsaken, men noe virker å ha blitt veldig feil med den reinstalleringen jeg startet på fredag uten at jeg kan sette fingeren på noe som helst gjort annerledes enn første gang jeg installerte på denne PCen. Så kan jeg legge til at bakgrunnen for at jeg i hele tatt startet på dette er at jeg ikke ønsket å ha MSFS installert på den minste disken og Windows på den største. PS. Fortsatt 23 gb igjen. Men har brukt ca. 2 timer på å komme like langt som på 4 dager.
  8. Takk for innspill Frank. Allerede testet 😒 Jeg er bare så ekstremt lei. Startet etter jobb fredag og trodde at dette skulle gå bra. Lot den stå over natta til lørdag bare for å stå opp å innse at det ikke hadde beveget seg noe som helst over natta. Resten av helga og gårdagen gikk med på å starte på nytt, lukke MSFS, slette filter(patch, part osv). starte på nytt og repetere prosessen 15-20 ganger. Gjør akkurat nå et siste forsøk helt fra scratch igjen. 22 av 130 gb...
  9. Jeg går tilbake til P3D. Er bedre grafikk i P3D enn på skrivebordet mitt. Har sittet siden fredag kveld å forsøkt å reinstallere MSFS. Har lest alt som finnes av poster om download loop, decompresion loop etc. Starter MSFS og nedlasting starter. Når loop starter så sletter jeg .part filer og fortsetter. Har jobbet meg ned til å ha 3,2 gb igjen. Men etter å ha jobbet med dette i hele går kveld og 2 timer til i dag uten at jeg kommer nærmere målet så gir jeg faktisk bare opp. Et siste desperat forsøk med å høre om det er noen her inne med tilsvarende erfaringer som kan ha en løsning som ikke er skrevet en annen plass på internett?
  10. Så bra. Da kan jeg endelig fly nord for Trondheimsfjorden igjen. Enig med Ernst. Det virker som de ikke helt har forstått hvor lyst det faktisk er her nord i den lyse tiden av året. Uansett, veldig flotte bilder.
  11. simbrief.com Trenger egentlig ikke lete så mye lengre i mine øyne. Så kan det selvfølgelig være noen som har bedre forslag.
  12. Om de skulle endre på terms of service nå, så har de uansett allerede avslørt "hvem de er". Historien viser at det kan gå fort nedover etter at man har irritert på seg flightsim-miljøet.
  13. De har sluppet en for MSFS: https://store.thresholdx.net/collections/plugins/products/xenviro-2020
  14. Har oppdaget dette. Har derfor gått over til å bruke Xenviro for vær.
  15. Vil bare legge til her at det ligger en nokså detaljert tutorial som kan være lurt å gå gjennom i mappen til PMDG. ...\Community\pmdg-aircraft-737\Documentation\PMDG_737_MSFS_Tutorial.pdf Da jeg var fersk brukte jeg å utføre disse slavisk minimum en gang når jeg hadde skaffet meg et nytt fly. Du kan bruke denne som en "sjekkliste" på hvilken som helst rute til det sitter. Når alt er på plass kan du begynne å tilpasse deg til vanlige sjekklister. Når det gjelder FPS så er det lurt å teste deg frem med hvilke innstillinger som har mest effekt på FPS. Jeg bruker også MSI Afterburner eller lignende for å se hvor mye de forskjellige innstillingene påvirker CPU og skjermkort. Hvis CPU feks ligger å banker på 100% hele tiden så vil FPS begrenses av den. Vær oppmerksom på at skjermkortet vil ligge nært opp mot 100% uansett hvis du ikke låser FPS.
  16. Spennende: https://fselite.net/news/fenix-simulations-announces-high-fidelity-a320-ceo-for-msfs/ https://fselite.net/originals/first-look-at-fenix-simulations-a320-for-msfs/
  17. P3D V5.2 Finale 04L EKCH, FSLabs A320SL. Gleder meg til jeg får dette i MSFS, men enn så lenge duger P3D og vell så det.
  18. Jeg har et inntrykk av at det kun er idet du lander at flyene dine er rett vei (så får vi heller diskutere hva som er rett vei ved en annen anledning)
  19. Captainsim har alltid vært en møkkaprodusent. De slipper addons som knapt er forbi alpha og tar godt betalt, og i mange tilfeller kommer aldri produktene forbi beta-stadiet Dette har de gjort i alle år. Base pack og expansion pack for hver minste ting. Kyniske, pengegriske og forferdelige mennesker. Hold dere unna og fjern alle bokmerker til sidene deres, og ikke la dere friste av bilder og artikler om produktene deres.
×
×
  • Opprett ny...