Gå til innhold

Arne Øverland

Members
  • Innholdsteller

    504
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Arne Øverland

  • Bursdag 30. nov. 3

Arne Øverland's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. På lange fine rullebaner brnyttes skjelden autobrake. Da benyttes kun thrutreverse og manuelle bremser for å redusere farten. Autobrake brukes når man trenger maksimal bremseffekt, som regel ved våt bane eller andre forhold som skulle tilsi at det ikke er nok å benytte seg av vanlige prosedyrer. Vet faktisk ikke hvordan dette fungerer i SAS, men i Braathens foregår det hvertfall slik som nevnt ovenfor.
  2. Tror ikke dette ville blitt gjort hvis det hersket den minste tvil om at det ville kunne komme til å gå ut over sikkerheten. Hadde det vært i en annen bransje kunne jeg kanskje tenke meg at sikkerheten ville sunket litt, men i flybransjen er det som kjent sikkerhet som går foran noe annet og det finnes strenge regler for ting og tang, pluss at flyet ikke får luftdyktighets beviset hvis det hersker den minste tvil om sikkerheten. word!
  3. Hvis den ikke hadde talerken op toppen er det hvertfall ingen awacs. NATO har en 707 som de driver å reiser rundt med. mulig det er i sammenheng med joint winter.(?)
  4. uten å vite hvor de finnes vil jeg tro at ett søk på www.airpics.com kan hjelpe deg hvis du ikke allerede har letet der.
  5. De gikk ikke konkurs bare chapter 11 en stund
  6. Grunnen til at de ikke landet er trolig at de ikke vil betale landingsavgiften de får hvis de toucher bakken. greiere da å ta ett par go arrounds for å holde antall landinger nede.
  7. Har ikke kartet foran meg, så jeg kan ikke svare deg på hvordan du skal utføre prosedyren, men jeg kan hvertfall svare deg på ditt andre spørsmål. LEDBO 2D eller STT 3D er navnet på STAR'en, eller SID'en for den saks skyld.
  8. Noen flyselskaper har ikke med seterad 13 i flyene. går rett fra 12 til 14
  9. Regner ikke med at det er noe å svane siden allt som er i 02 er forbedret i 04 pluss noen andre ting er lagt til. er der ikke sånn (?)
  10. PMDG har jo skrevet sin egen autopilot så den skulle ikke ha noen problemer som står i sammenheng med den default a\\p
  11. ikke noe som gjør det verdt å bruke penger på 2002 nå en drøy måned (eller hva det er) før 2004 kommer ut.
  12. Får nesten si lykke til da. happy landing også kanskje
×
×
  • Opprett ny...