Gå til innhold

Øyvind Bergum

Members
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Øyvind Bergum

  • Bursdag 20. mai 1985

Øyvind Bergum's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bra film. Hvordan fikk du med ATCkommunikasjonen. Er det mic ingang på det kameraet?
  2. Spilte det for en stund siden på en data med Vista 32bit. Det fungerte bra. foruten om at det gikk litt for fort når man skroller. Men hvordan det blir på 64bit vet jeg ikke.
  3. Takk for raskt svart morten. Da skal jeg se om jeg får til vatsim etter hvert.
  4. Etter å ha flyd flightsim i mange år så har jeg endelig bestemt meg for å prøve meg på Vatsim. Driver for tiden å setter meg inn i hvordan alt fungerer. Foreløpig så har jeg ett spørsmål. Kan jeg bruke SB3 med FSX. eller må jeg bruke fs2004 da? Og hvis man kan bruke de to forskjellige simulatorene vill jeg som bruker FSX se og høre de som bruker FS2004 og motsatt?
  5. Har ikke han ett grått helikopter. Mulig det er lyset som gjør det. Men den som gikk i bakken så ut som den var svart.
  6. Husker jeg fikk inn ATISen til bodø lufthavn på klokkeradioen som sto i vaktbua i bodinleir. Derme så viste jeg altid hva tempen var ute, og hvor mye jeg sku kle på meg. hehe
  7. Jeg var å så på den de sendte opp på tirsdag og den før det igjen. Nattoppskyting er sykt mye råere å se på en dagoppskyting. Den lyser så godt opp at det ble jo nesten dagslys. Fikk filma når den for til værs. Skal se om jeg får lagt det ut på youtub en eller annen gang
  8. Er det flere en meg som har vert inne på breitling sine hjemme sider i det siste? Hvis man går å ser på de klokkene som ligger under professinal, der er bakgrundsbildene i fra norge. Ser ut som det er i fra Bodø området. Man ser å at det er en norsk sea king der. Har ikke sett det før jeg. Måtte bare informer
  9. Hei. Jeg lurte på om det er noen her inne som har hørt om et helikopterselskap som heter Heliscan. Det holdt på rundt 80tallet. Jeg har søkt lit rundt på nette men finner ikke noe info om det. Sku gjerne hat tak i noen bilder av det hvis det er noen som har det.
  10. Grattulerer. Du har all grun til å vere glad, huske selv hvor glad jeg ble da jeg fikk den samme meldinga. Lykketil.
  11. nei, jeg så desverre ikke hvilken skvadron den var fra.
  12. Hei. Ja da er bettle griffin over, og jeg har kommet hjem i fra ørlandet med et spørsmal. Jeg er nå i førstegangstjenesten og under battle griffin var jeg på ørlandet og sikert 4 E3-A fly som sto der underøelsen. Når jeg sto i messekø for å få mat så jeg en norsk helikopterpilot framfor meg med et merke på uniformen som var fra en norsk skvadron med UH1-H Huey. Jeg trode at norge bare hadde Bell 412, lynx og sea kingen. Er det noen her som vet om det er noen norske skvadronerte som fortsat bruker dette helikopteret, eller kan det bare være at piloten er en gammel UH1-H pilot og ikke har skiftet merket sitt?
  13. Var det noen her i fra Bodø som så den heftige oppvisningen til JAS-gripen i 1-2 tiden dag? Det var et JAS-gripen fly som drev med sinsyk flyving rett atmed stripa her i Bodø.
×
×
  • Opprett ny...