Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 25. feb. 2024 i alle områder

  1. Av og til krever ikke livet så mye for å ha det gøy, en søndagstur med F-105 f. eks. der en flyr spissrotgang mellom luftvernet inn mot målet for å levere lest med presisjon, fort går det, og gøy er det. 😁 God fornøyelse.
    2 points
  2. Jeg har vært i kontakt med Augustin Winther som laget en fantastisk bra versjon av Bardufoss Lufthavn (ENDU) for noen år siden. Han ønsket ikke lengre å oppdatere flyplassen så etter å ha kontaktet han var jeg så heldig å få prosjekt filene så jeg kan videreutvikle flyplassen. I første omgang er det noen bygninger og slikt som trenger bedre teksturer samt kanskje lage noen nye bygninger. I tillegg skal jeg få rettet opp et par småting samt få på plass mer detaljer. Nå er jeg såpass heldig å fly i Bardufoss flyklubb så jeg har tilgang til airside på flyplassen og bor ikke så alt for langt unna. Når det er sagt så har jeg ingen kompetanse på 3D modellering og mangler også litt erfaring med flyplass utvikling (men jeg er likevel ikke helt "grønn"). Derfor søker jeg etter folk som kunne vært interessert i å hjelpe til med å forbedre denne flyplassen. Dette blir selvsagt et freeware prosjekt. Alt av ferdigheter er av interesse, men primært folk som kan 3D modellering.
    2 points
  3. Jeg har et par prosjekter som jeg jobber med for tiden, men kan sikkert hjelpe til med noen modeller etterhvert hvis det er behov for det...:)
    1 point
  4. Har kjøpt ORBX sin. Synes den ser veldig bra ut. Har bare hatt et par turer, men er fornøyd så langt 🙂
    1 point
  5. Flyet skal være stasjonert i Bergen og fly Bergen -> Trondheim, München, Tromsø, Stavanger fra juni til august.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...