Gå til innhold

Rolf Thorsen

Members
  • Innholdsteller

    121
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    2

Alt skrevet av Rolf Thorsen

  1. Jeg er helt enig, det er utrolig forvirrende 🤔. Veldig mye å tenke på. Denne websiden forklarer noe. https://mbucchia.github.io/OpenXR-Toolkit/FS2020.html Jeg bruker Virtual Desktop via Wireless. Det fungerer mye bedre en via kabel for meg. Det er en egen versjon av OpenXR som heter VDXR som følger med. Virtual Desktop kjører via Steam, men det anbefales å bruke VDXR, ikke SteamVR.
  2. Jeg har holdt på med PC'er og Flight Simulator siden midten på 80 tallet. Det har vært det samme hver gang. Masse tweaking for å få best mulig resultat. Jeg synes egentlig det er halve moroa, selv om det kan være frustrerende iblandt. Snart kommer MSFS 2o24, da blir det nok mer av det samme. (Heldigvis 😁) En siste ting som jeg hadde glemt. Jeg bruker NIS Upscaling i OpenXR. Lykke til !
  3. Så bra at du har kommet i gang ! Du kan også sette FOV i OpenXR toolkit. Da slipper du å endre hver gang i debug tool. Det eneste jeg sjekker er om ASW er satt av. Dette funker på samme måte som motion reprojection, og fjør meg sjøsjuk 🙂 Jeg klarte aldri å få Oculus tray tool til å virke skikkelig. Den fikk ikke tilgang til Flightsimulator.exe filen, så jeg klarte aldri å opprette noen profil for MSFS. Da gav jeg opp :-). Ettersom du har et annet skjermkort og en annen CPU enn meg så må du bare prøve å finne de innstillingene som funker for deg. Glemte å legge ved grafikksettingen fra Ocules appen. Når jeg begynte å sette opp så slet jeg med å få FMC lesbart, det meste annet var skarpt og fint. Etter å ha skrudd opp oppløsningen i både Oculus appen, og i Openxr toolkit så ble det vesentlig bedre. Dersom du har nok kraft til å kjøre TAA i stedet for DLSS så blir det selvsagt skarpere, men for min del er det uaktuelt ettersom jeg da kommer langt ned på 20 tallet i fps, og det er for lite.
  4. Her er noen screenshots. Dette funker for meg. Jeg får rundt 30+ Fps hvis været er bra på ENGM.
  5. Her er forsøksvis noe input. Har både Reverb 2 Quest 3. Foretrekker Quest 3. - OpenXR Tools for windows mixed reality Denne trenger du ikke hvis du skal bruke Quest 3. Bruker sin egen Openxr - OpenXR Toolkit. Bruker denne, og jeg bruker den stort sett som default. Har skrudd opp resolution så langt jeg kan uten at det helt dreper FPS Bruker den også til å justere brightness contrast etc - Oculus tray tool. Prøvde denne, kastet den ut. Ble for mye styr - Oculus debug tool Bruker denne, skrur av ASW, økt Encode res width til 3600, og økt encode bitrate til 600. Husk at ODT ikke saver, så du må starte den og endre hver gang. (Det blir en vane) - Oculus app Denne må brukes hvis du skal bruke link kabel. - Nvidia driver control panel. Har ikke gjort endringer her
  6. Bruker samme metode 🙂 Det er litt irriterende, men som det blir nevnt her ATC slik den er nå er full av bugs. Vi får krysse fingrene og håpe at MSFS 2024 blir bedre.
  7. Jeg vet ikke om dette har med PMDG eller noe annet (simbrief ?). Flightplan fra simbrief er lastet i world kartet, deretter inn i FMC etter at jeg har lastet opp flyet. Dette gjelder for øvrig både 737-700 og -800. Sent i nedstigningen f.eks fra 4000 til 3000, så ber ATC om at jeg skal stige til ny høyde. En gang 9000 fot, et par ganger 17000 fot. Dette er på et tidspunkt hvor jeg har mellom 10 og 15 miles til rullebanen ?? Jeg bruker GSX og FS2crew. Ingen av disse blander seg inn med ATC såvidt jeg har forstått. Noen som skjønner noe ??
  8. Har kjøpt ORBX sin. Synes den ser veldig bra ut. Har bare hatt et par turer, men er fornøyd så langt 🙂
  9. Dette ser veldig veldig bra ut. Hadde det vært mulig å få et slikt scenery for Haugesund ?
  10. Som jeg har sagt. Jeg har gjort dette på samme måten hundrevis av ganger uten disse problemene . Dette er ikke en ny flytype for meg. Jeg har sett samtlige videoer (noen flere ganger :-)). Det dreier seg om 737-700 ikke 800. Det spiller ingen rolle om det dreier seg om Autoland (CMD A+B) eller ikke (CMD-A). ILS frekvens er satt riktig på begge. Det skjer på flere flyplasser, ENGM, ENHD, ENBR og ESSA er de jeg har flydd så langt. Dette har skjedd etter at jeg gjorde oppdateringene. Jeg var uhelding med timingen og installerte PMDG oppdatering samtidig med at oppdatering til 1.35.21.0 skjedde. Den versjonen jeg hadde av PMDG tidligere var pre-tablet.
  11. Takk for forslaget, men Approach speed er satt riktig i Autothrottle vinduet.
  12. Regner jo med at det er noe jeg har gjort, det pleier å være det, men for å utdype 🙂. Jeg gjør ingenting. Flyet flyr på autopilot. Alt er satt opp via FMC. Etter en tids nedstigning får jeg meldingen "drag required". Setter på speedbrake. På final setter jeg CMD-A og CMD-B, og alt ser normalt ut bortsett fra hastighet. Approach speed er satt i FMC, alt annet fungerer normalt. Jeg har gjort dette hundrevis av ganger før. Kan det være noe i setup av enten PMDG eller i sim som er resatt/satt feil etter oppgraderingen. PMDG har jo fått den nye tablet'en kan det ha noe med denne å gjøre f.eks ?
  13. Har nettopp oppgradert til siste versjon av PMDG 737-700, samt til siste versjon av MSFS 2020. Opplever nå at 737 kommer inn med altfor høy hastighet på approach. Må gå ut av autopilot tidlig for å få ned farten. Dersom jeg flyr approach på Autopilot så er farten altfor høy. Noen som har noe godt svar på hvorfor dette skjer ?
  14. Oppgraderte til Simtoolkit Pro 1.2.3, og etter det vises ikke charts fra Navigraph lenger. Får denne feilmeldingen : "status":"error","message":"This token or request is not authorised for this method"} Forslag ?
  15. Hvilket scenery til ENGM er best ?
  16. Tror jeg har funnet problemet og løst det. Jeg bruker "MSFS 2020 Global AI Ship Traffic - GAIST Ultra V3". Jeg fjernet denne fra Community mappen, og da ble problemene borte. Leste også et innlegg på FS som hevdet at gaist-indianocean-routes, og gaist-latam-routes var problemet. Jeg har lagt tilbake gaist-euwest-routes, og har ingen problemer nå.
  17. Problemet er som følger ; Når jeg har valgt fly og flypass og trykker Fly så fryser sim'en etter 5 sekunder. Klarer ikke å laste opp flyplass i Norge. Dette skjedde etter at jeg hadde oppdatert. Ser ut som flyplasser i utlandet går greit. Har prøvd Heathrow og SFO. Har prøvd med flere forskjellig fly, det betyr ingenting. Håper det er noen kloke hode derute som kan hjelpe.
  18. Rex Accuseason Update blir stoppet av Windows med melding om at den inneholder virus. Fra det jeg kan se i Defender er det snakk om en trojan. rojan:Win32/Wacatac.B!ml i filen rexaccuseason_20230328\rexinstaller.exe Er det noen som har samme problemet ? Hva gjør jeg ? I følge support på Rex WEB-side er det snakk om en Antivirus False Positive REX AXIS. De foreslår å merke Rex Software som exception i Antivirus softwaren. Er dette trygt, og hvordan gjør jeg dette i Windows Defender ?
  19. UPDATE (2022-11-24 @ 1610Z): This issue is now resolved and players should be able to install MSFS normally. We apologize for the inconvenience. //////// Hello everyone, We are aware of reports from some players experiencing an error when attempting to install MSFS on PC. The error states “You are missing packages that are essential to run Microsoft Flight Simulator. Please update the application and try again.” We have escalated this to the appropriate support team, and they are currently investigating. We will provide more information when it is available. Thank you for your patience as we work to get this resolved. MSFS Team
  20. Siste offisielle versjon av MSFS er 1.29.28.0. Etter det jeg har skjønt er 1.29.30.0 beta. Her er en tråd ang 1.29.30 beta med samme feilmeldingen. 1.29.30.0 "Missing Essential Packages" - Sim Update 11 Beta / General Discussion - Microsoft Flight Simulator Forums
  21. Serverene er oppe igjen. Du må gå inn og skru på online services i Options først
  22. De er nok det 😞 . Er nok overbelastet. Veldig mange som vil oppdatere antakelig. Online Services Unreachable Today - Community / General Discussion - Microsoft Flight Simulator Forums
  23. Jeg har ikke prøvd Oculus Lenovo så kan ikke uttale meg om den. Bruker Reverb g2 og er veldig fornøyd. Etter SU10, og med den siste driveren fra Nvidia fungerer det helt utmerket. Kjører DLSS quality og DX12. Skarpheten er ganske så bra. Kan selvfølgelig ikke sammenlignes med 2d 4K skjerm, men jeg er absolutt fornøyd. Litt stutter når en svinger under taxing. Har ikke stutter når jeg ser meg rundt. Noen ganger blir musa litt "laggete", men ikke alltid. Jeg har relativt mye oppe samtidig, så det kan være påvirkning fra andre programmer. Jeg har ingen problemer med å anbefale Reverb G2. NB ! Jeg kjører 3090 og i9 12900KS, så ganske High end maskin. For å kjøre VR med Ultra og High kreves bra HW.
  24. Se om autorudder er satt på i Assistance Options. Skru av. Du kan sette Piloting til Hard.
  25. Jeg har linseadaptere til reverb G2. Har vært veldig fornøyd inntil for noen uker siden. Da begynte det å bli uskarpt. Dette var etter SU10, Win 11 22h2, og oppdatert Nvidia driver. Har prøvd deet meste, men ingenting har virket. I går fant jeg løsningen. Jeg tok av adapterne for å rengjøre skikkelig for en tid tilbake. Jeg har ikke tydeligvis ikke vært helt konsentrert 🤓. Jeg har nemlig byttet side, slik at venstre adapter har vært på høyre side, og .... Ja dere skjønner nok hvor det bærer. Vel til dere som har G2 linseadaptere, husk å sjekke at dere plasserer adapterene tilbake på riktig side etter rengjøring. Det virker :😁
×
×
  • Opprett ny...