Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 01. feb. 2024 i alle områder

  1. Klar, ferdig, GÅ! Line-up Climb Godt med vind i dag, så her går det unna! Cruise Rakk akkurat en kaffekopp før T/D og BAMIX2S for RNP18 Islagt både i Oslofjorden og Drammensfjorden Airport in sight Litt høyt, men høyde er energi 😁 Innser jo det at hadde noe skjedd her nå, så hadde jeg svetta godt på ryggen ettersom ALT var selected til 100' og ikke 3000' som missed approach beskriver 🤫
    7 points
  2. Jeg har den, og merker enorm forskjell. Nå føler jeg at jeg faktisk sitter i en turbulent cockpit, kontra før når alt føltes statisk. Den funker også perfekt med FsRealistic som gjør effektene mye bedre! Jeg anbefaler den sterkt. Den kjører også automatisk i bakgrunnen hver gang du starter MSFS så du slipper å tenke på det. Helt topp.
    1 point
  3. Ja den var relativt grei å lage, dog er der noen detaljer som skal på. Største jobben blir terminalbygget...:) Er mye smådetaljer der...
    1 point
  4. Pitts Challenger II [lite] for Microsoft Flight Simulator | MSFS En kraftig modifisert utgave av Asobos default Pitts er nå tilgjengelig i Flightsim.to Det er bare default cockpit som er beholdt, resten er skrudd sammen på nytt. Spesielt er FM blitt mer presis og realistisk, så nå er Pitts`en en nytelse å fly.
    1 point
  5. To korte fine turer i flotte omgivelser. Evenes-Andøya, og Andøya-Leknes. En meget ekkel sidevind førte til en stygg landing på Leknes, men vi berga såvidt.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...