Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 29. jan. 2024 i alle områder

  1. Pitts Challenger II [lite] for Microsoft Flight Simulator | MSFS En kraftig modifisert utgave av Asobos default Pitts er nå tilgjengelig i Flightsim.to Det er bare default cockpit som er beholdt, resten er skrudd sammen på nytt. Spesielt er FM blitt mer presis og realistisk, så nå er Pitts`en en nytelse å fly.
    5 points
  2. Måtte jo sjekke...Tromsø-Andenes ENAN metar; 23033G49, og Svolvær-Leknes ENLK metar;22040G65. Måtte jobbe litt ja!
    4 points
  3. Golden Age Simulations (GAS) har kommet med 3 modeller av Boeing Stearman. Dette er en veldig bra pakke, som også inneholder et paintkit av det gode gamle slaget. Da er det bare å brette opp ermene og gå i gang med painter av lokale PT-17. Første man ut er LN-VAR. Denne står på Flesland og eies av venner av meg. Så tipset Ernst meg om LN-FTX (takk for bilder Ernst). Denne er også i ferd med å bli ferdig nå.
    1 point
  4. Når Realturb kjører sammen med simmen får du et symbol nede med klokken. Høyreklikk på dette og velg settings. Der kan du justere lyder og andre innstillinger.
    1 point
  5. Den maskina har "close to perfect" FM. Mangler egentlig bare endel på ground handlingen. Men jeg har enda ikke sett noe fly i en simulator hvor det er riktig for et halehjulsfly. Og jeg har noen timer IRL på Stearman...
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...