Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. juni 2023 i alle områder

  1. 4 points
  2. Flere som gleder seg til denne? Jeg har ventet lenge på at A2A skulle få over flyene sine til MSFS!
    1 point
  3. Det du viser nå er innholdet av zip-filen. Mulig du har pakket ut dette et annet sted, men i så fall leter du på feil sted. Regner med at hvis du høyreklikker på denne filen så står det Pakk ut til LittleNavmap-win64-2.8.11 et sted i menyen. Gjør det, og det dukker opp en gul mappe med innholdet av zip-filen. Det er disse filene du skal bruke for å kjøre programmet.
    1 point
  4. Har motsatt erfaring. Windows 11 er ikke store oppgraderingen, og basisen er ikke gjort noe med. Kjører MSFS på to pc'er - en med W10 og en med oppdatert W10->W11. Ingen problem på noen av dem.
    1 point
  5. I tilfelle ikke alle har fått det med seg: I Marketplace kan du "kjøpe" Ford trimotor gratis fram mot helgen (til og med fredag):
    1 point
  6. MiG-21 vs. F-4 Phantom, disse to representerer for mange en av de mest klassiske luftduellene under den kalde krigen. Da blir det alltid spennende når de møtes. Phantomen har sine fordeler i både våpen og radar, mens Fishbeden er mye mer manøvrerbar og egner seg glimrende på kort hold. Men hva gjør en så når en har brukt opp både missiler og ammunisjon? Et tjuvtriks jeg kom over i går var å låse radaren på målet og følge ham tett til han i panikk klarte å steile flyet i for lav høyde til å rette opp igjen. 😁 (Med Suezkanalen i bakgrunn ble det en del bilder også)
    1 point
  7. Brakkeriggen skal bort etterhvert, men jeg måtte bare ha den med.... (enkel å lage da..)
    1 point
  8. Relativ travelt i Salzburg nå i kveld. En Ryanair som er i ferd med å forlate rullebanen og en SAS på final, mens jeg og en Eurowings forann meg venter på takeoff. Blir litt venting når landing og takeoff skjer i motsatt retning.
    1 point
  9. JA so etter fleire år med snakking so blei det til at eg investerte i ny PC og vipps so sto den der, og i kveld lasta eg ned MSFS2020 🙂 Steike mi tid, eg ser eg har vore vekke i fra Flightsim altfor altfor lenge, med tanke på at min storhetstid so var det FS9 so gjaldt og siste versjon eg lasta ned av P3D var vel i 2013 trolig med versjon 2.2, som da var det råaste. Nei og nei og du store mi tid, eg er mektig imponert og nærmast litt satt ut.... Satt og knota en time før eg fant ut korleis kommandoer på keyboard ovs fungerte, men tok av fra Sandane, fløy utover mot heimplassen og Stadlandet og landa trygt på Hovden, eg må berre sei at eg skikkelg gleder meg, som ein unge, dette blir mykje moro. No er det brukt PC eg har investert i men godt utgangspunkt. Nytt skjermkort og PSU so er vi i god driv Spørsmål; Eg har lasta ned via Gamepass på PC, og aner ikkje ein gong ka steam er for noko... Kva er det beste alternativet å laste ned via no om dagen?
    1 point
  10. "FMC User's Guide" og "737NG Cockpit Companion" selges. Kr. 250,- pr. stykk + frakt.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...