Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 20. mars 2023 i alle områder

  1. I likhet med Evenes er Andøya AB et fantastisk fint scenery, som jeg ofte besøker. Veldig "realistisk" i øyekroken, når man er opptatt med å ratte forskjellige fly.
    8 points
  2. Nice! Holder på med flere modeller for å erstatte mer av default-bygg som ennå er der. Når det er klart så kommer nok en oppdatering...:)
    5 points
  3. Andøya er et av mine favorittsteder også. Der er det liksom "noe av alt", hav, hvite strender, fjell og sletter (med lang rullebane).
    4 points
  4. Da er Kjeller tilgjengelig igjen så snart den er godkjent på https://flightsim.to/file/52018/enkj-kjeller-airport Nytt er: Taxiway-system som er koblet til parkeringer, runway etc. slik at man kan bruke guiding-systemet til og fra rwy Helipads, i form av GA stands som gjør at helikoptre starter "cold and dark". Velg parking nr. 51-54, evt. se kart for å velge startpunkt for den som er kjent på flyplassen Fjernet alt av airport services slik at man slipper både marshalls, fire trucks etc Fuel ramp som også er koblet til taxiway-systemet Oppfrisking av aprons, twy, bilveier, parkeringer slik at de ser litt mere slitt ut Masse skogshogst ved rwy 30 Fjernet fastmonterte fly, så nå kan alt av parkings og åpne hangarer brukes til flyparkering - og så slipper de å forvirre tredjepart programvare Tilpasset siste versjon SU11 Kjente problemer Helikopterstands nær HelikopterDrift er litt for tett på bygningen. Fikser senere Fuelpumpa står feil vei og sperrer for twy
    2 points
  5. 1 point
  6. En demonstrasjon av RTO i Q400 simulatoren til Flybe (som jeg jobbet for tidligere).
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...