Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 24. jan. 2023 i alle områder

  1. DC Designs F-15C,D,E og I. Må si jeg begynner å bli imponert av kvaliteten på flyene fra DC Designs. En ren nytelse av både lyd og flyfeeling. Joda, DCS har enda mer realisme, med våpensystemer og greier, men den har jo svært begrenset luftrom å fly i....... I MSFS kan man jo boltre seg i hele verden 🤩 .- Glemmer ikke skvadronsbesøkene på 80-tallet, hvor amerikanerne elsket å demonstrere take off i direkte halv-loop. Artig å "kopiere" dette i simmen ☺️.
    4 points
  2. Flyfeeling kan bety mye, og kan ofte overgå systemer betydning om det føles riktig. Samtidig nevner Ernst at DCS er begrenset i distanseflygning, spent der på Kola kartet som ORBX holder på med som ser ut til å strekke seg fra Sør-Helgeland og nordover, sp burde gi et greit «teatre of operation» å herje rundt i 😉
    2 points
  3. F-16 modellen flyr veldig bra, kan flys både med og uten FlyByWire, jeg liker den best uten.
    2 points
  4. Sted for de-icingrampe kan legges inn i en egen flyplassprofil om den ikke finnes fra før - og deles med andre, f.eks. på flightsim.to. Der det ikke finnes profil fra før kan du kalle opp de-icing hvor som helst. Du vil også kunne kalle opp en følgebil som viser vei til de-icingrampen, og få opp guiding-informasjon om hvor du skal stå, hvilken flight de-icingen er underveis på (gitt at den er registrert i SimBrief) etc. Snyggt!
    2 points
  5. Den ser i allefall pen ut, og om den flyr sånn høvelig virker det i allefall ut som noe som kan være værdt å teste.
    1 point
  6. Kikka på et par videoer om den i dag. Hakket bedre enn hva en vanligvis får fra VSN, men den har en modifisert F-104 flightmodel, så den er litt vel happy med å gå i flatspin. Tenkte jeg skulle gi den en test etterhvert, i påvente av Heatblur sin F-4E (som blir en day 1-purchase).
    1 point
  7. Absolutt interessant, flyr jo også i DCS ( mest WW2 og warbirds ), men synes utviklingen går fryktelig tregt, så i lange perioder blir DCS lite brukt hos meg. Noe HELT annet blir det når/hvis Kola-kartet blir en realitet 🙂 I mellomtiden er det stor utvikling av spennende flymodeller i MSFS, og som sagt, DC Designs har veldig mye bra på gang ( også Phantom ! ) 😉
    1 point
  8. Enig, veldig spent på det kartet i DCS, håper det kommer snart!
    1 point
  9. Vet det er en Phantom på tur til DCS fra Heatblur, men fra før finnes det tydeligvis en Phantom mod fra VSN. Noen som kjenner til den?
    1 point
  10. Ja, eller lage fotoscenery ut fra Google som gjort for Bergen f.eks. https://flightsim.to/file/36652/bergen-city
    1 point
  11. Har windows 11! og tusen takk for fin beskrivelse! jeg skal ta en titt på den! igjen tusen hjertlig takk for hjelpen;)
    1 point
  12. Ja, er litt forvirret av DC og SC-design, men forstår det sånn at de samarbeider om flymodellene ( ? ). I alle fall lager de modeller med stadig bedre kvalitet, og har hyppige oppdateringer. Liker også deres Harrier, og "tygger" litt på å skaffe F-16 ( men her savner jeg norsk utgave med bremseskjerm ). Ellers har de veldig mye spennende på gang .
    1 point
  13. Fine bilder som vanlig, og helt enig. Trenger ikke være 100% "study level", bare modellen ser riktig ut og flyr godt og troverdig, så koser jeg meg. Liker hans F-16 modell godt. (DC og SC er samme mann tror jeg å ha lest).
    1 point
  14. Anbefaler sterkt å fjerne alt av antivirusprogrammer. Det meste av dette går under kategorien virus hos meg. Avira er i tillegg en av de dårligste.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...