Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 13. jan. 2023 i alle områder

  1. Da har jeg endelig fått motion sim'en i hus! Endte opp med DOF Reality. Kun 2 degrees of freedom for øyeblikket, roll og pitch, men disse er såpass modulære så det kan lett oppgraderes. Veldig DIY for øyeblikket. Ikke den peneste look'en i verden, men prøver å få funksjonaliteten på plass først. Så langt har jeg fått testet den litt med forskjellige konfigurasjoner. Følelsen den gir kombinert med VR er fantastisk! Dog, kreves endel tweaking i Sim Racing Studio for å føles riktig. Her en en video hvor jeg tested simmen i litt dårlig vær. Ble fort litt skummelt, men det fikk definitivt øynene mine opp for at jeg må fly mindre reckless fremover. Skranglingen som høres er ikke fra simmen, men fra midlertidige objekter jeg festet for å teste balanse. De hadde noen løse skruer.
    4 points
  2. Det kommer helt an på budsjettet, men jeg ville ha gått for noe i 40xx-serien til Nvidia, du får f.eks 4070Ti hos Komplett til ca 11000 nå, så litt mer enn prisen av to 3060, men med en ytelsesøkning på nesten 140% over et 3060 (i følge userbenchmarks.com). Skjermkort har blitt grisedyre i løpet av de siste to generasjonene, men skal man ha en god VR-opplevelse så er det, dessverre, viktig med et kratig skjermkort.
    2 points
  3. Ser ingen grunn til å kjøpe to identiske kort for å kjøre dem i sli når du kan få langt bedre ytelse ved å gå for et langt rimeligere alternativ å heller kjøpe et bedre kort som du kan kjøre uten SLI. I tillegg må du bytte ut den strømforsyningen din med en kraftigere om du skal kjøre to grafikk kort.
    1 point
  4. Et lite prosjekt som jeg holder på med. LN-VAR står på Flesland, og jeg tenkte at jeg skulle legge VAR sine teksturer på Stearman modellen som er tilgjengelig for MSFS 2020. Teksturene er ikke 100% ferdig ennå. Flyr selvfølgelig på godværsdager over Bergensområdet 😁😎
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...